125DKK
FØRPRIS 250 DKK
Spar 50 %
Udløbet
109 har købt
Jette Hauberg-Lund er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Kropsforkælelse uden lige

Trænger du til at få løsnet op i kroppen og slippe af med lidelser spændinger, smerter og øm som bl.a. migræne, hudproblemer eller allergi? så er dagens Downtown-kampagne lige noget for dig.

 

Den dygtige og professionelle Jette Hauberg-Lund står klar til at give dig en afstressende massage eller en zoneterapi-behandling.

 

Jette målretter massagen efter dit behov, om end nu ønsker at få taget en specifik skade under kærlig behandling, eller om du ønsker en mere afstressende og forløsende massage, der får spændingerne i kroppen til langsomt at bløde op.

 

Zoneterapien virker ved tryk på bestemte reflekszoner under fødderne, som sætter kroppens funktioner i gang med at arbejde optimalt og rense ud i affaldsstofferne. Behandlingen er effektiv mod spændingshovedpiner, søvnproblemer, muskel- og ledsmerter, fordøjelsesbesvær, stress og allergi.

 

Jette Hauberg-Lund har oplevet helt utrolige resultater ved at bytte allergimedicin ud med zoneterapi, og på den måde givet sine klienter en allergisæson fri fra nys og røde øjne. Læs her hvad klienterne beretter.

 

Gør din krop en kærlig tjeneste, og besøg Jette Hauberg-Lund – til en virkelig fornuftig pris.Vælg mellem:

 • 30 min. massage (125 kr.)
 • 45 min. zoneterapi (175 kr.)

Information

Se mere

Hjemmeside:

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 21.03.2016 til 20.08.2016
 • Du kan max. købe 1 værdibevis pr. person.
 • Du må max. benytte 1 værdibevis pr. person.
 • Tidsbestilling på tlf.: 21 42 96 77 eller mail: info@hauberg-lund.dk er påkrævet. Husk at oplyse referencenummeret fra dit Downtown-værdibevis. Du kan først bestille tid, når du har modtaget dit værdibevis dagen efter købet.
 • Vigtigt: Du skal medbringe dit udprintede værdibevis til behandlingen.
 • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
 • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Hvis du kommer for sent, kan du ikke forvente at få den fulde behandling, men dit værdibevis bliver stadigvæk indløst.
 • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse periode.

Aftalepart

Se mere
Jette Hauberg-Lund
CVR: 280855-1678

Beliggenhed

Se mere
Jette Hauberg-Lund
Oddervej 89 8270 Højbjerg
Indlæser kort...

125DKK
FØRPRIS 250 DKK
Spar 50 %
Udløbet
109 har købt
Jette Hauberg-Lund er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Vælg mellem:

 • 30 min. massage (125 kr.)
 • 45 min. zoneterapi (175 kr.)