298DKK
FØRPRIS 800 DKK
Spar 63 %
39 har købt
Aarhus Beauty er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Magic lift-ansigtsbehandling for fornyet glød til huden

Snart er sommeren over os, og det betyder sol og glade dage. Det betyder også sommervarme, og intet er mere ulideligt end løbende og fedtende makeup i løbet af dagen! Giv huden naturlig glød og skønhed med dagens Downtown-kampagne, der giver dig en revolutionerende ansigtsbehandling til en formidabel pris.

Den opstrammende behanding er baseret på gamle, japanske traditioner. Den er effektiv, hvis du ønsker fornyelse af dine hudceller og reduktion af dine rynker. Hvad enten årsagen er akne, solskader eller lignende, hjælper den intensivt cellefornyende og regenererende behandling med at genoprette din huds naturlige glød og skønhed. Alle produkter, der bruges, er økologiske og af mærket Jasmin og Biola.

Behandlingen virker omgående opstrammende, og din hud fremstår sundere og yngre. Du ser et synligt resultat efter allerede første gang, og poser under øjnene og dybe rynker og linjer vil være betydeligt mindre. Behandlingen forebygger ældning ved at stimulere huden og sætte gang i blodcirkulationen. Derved trækkes elastinen i huden sig sammen og kollagenproduktionen øges.

Du er velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan få et mere vedvarende resultat. Skal du se godt ud for en enkelt aften, anbefaler vi, at du får behandlingen dagen inden. 

 

Information

Se mere

Værdibeviset kan bruges:

  • mandag–fredag.
  • Evt. lørdag efter aftale.

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 12.05.2016 til 11.08.2016
  • Tidsbestilling online via linket http://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=1355 er påkrævet. Husk at oplyse referencenummeret fra dit Downtown-værdibevis. Du kan først bestille tid, når du har modtaget dit værdibevis dagen efter købet.
  • Værdibeviset gælder for 1 person.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
  • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Hvis du kommer for sent, kan du ikke forvente at få den fulde behandling, men dit værdibevis bliver stadigvæk indløst.
  • Bemærk: Du får 20% rabat på efterfølgende behandlinger, hvis du bestiller dem samme dag, som du indløser dit værdibevis.
  • OBS: Billederne er vejledende.

 

Aftalepart

Se mere
Aarhus Beauty
CVR: 20135476

Beliggenhed

Se mere
Aarhus Beauty
Søndergade 34 8000 Aarhus C
Indlæser kort...

298DKK
FØRPRIS 800 DKK
Spar 63 %
39 har købt
Aarhus Beauty er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.