Lash Lift eller Brow Lamination

Se strålende ud til alle vinterens fester - uden at løfte en finger!
Førpris
550,-
Din pris
225,-
Du sparer 325 kr.
Solgt 15

Drømmer du om fyldige bryn og smukke dådyrøjne?

I Aarhus ligger den skønne klinik, EarthybyTi. Her kan du forkæle dit ansigt med et lash lift og brow lamination, så du kan ligne en million fra det øjeblik, du vågner.

Lash lift er den ultimative styling af dine vipper, hvor du får et vippebuk, som forlænger og former dine vipper, så de buer smukt opad. Dine vipper bliver løftet, perfekt adskilt og tydeligere markeret - helt uden brug af mascara!

Brow lamination giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde/volume og sætter brynhåret på plads i en perfekt form. Behandlingen foregår ved, at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions. Efterfølgende påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende keratin behandling der specielt til at give nærig og hydrering til hvert enkelt hår. Til sidst rettes brynene med voks og pincet, så dine bryn står knivskarpt.

Med denne behandling har du altså smukke bryn og vipper, der sidder som de skal - fra du vågner, til du går i seng.


Information

Se mere

Hjemmeside: 

Åbningstider:

  • man-tors: 15-21

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 29.11.2022 til 31.03.2023
  • På denne kampagne er der julefortrydelsesret, og den kan derfor refunderes fuldt ud til og med d. 8. januar 2023. For refundering efterfølgende gælder Downtowns almindelige handelsbetingelser.

  • Tidsbestilling på telefon: +45 42 94 32 20, via mail: earthybyti@gmail.com eller via. privatbesked på Facebook eller Instagram er påkrævet. Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis.
  • Husk at medbringe dit referencenummer ved indløsning.
  • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
  • Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.
  • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.

Aftalepart

Se mere
EarthybyTi
43256092
Adresse
Steen Steensen Blichersgade 1
8000

Der kan max. købes 3 værdibeviser pr. person.

Vælg mellem: 

  • Lash lift (225,-)
  • Brow lift (225,-)

  • Lash Lift+brow lamination (425,-)

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

Indlæser kort...
EarthybyTi
Steen Steensen Blichers Gade 1