NYHED: Profhilo-behandling

Få naturlig, smuk og harmonisk udstråling hos Klinik Zenit
Førpris
4.500,-
Din pris
1.995,-
Du sparer 2.505 kr.
Solgt 15

Ikke kirurgi - men det ligner

Når vi ældes, mister huden sin elasticitet - og det kan ses. Det skyldes bl.a. faldende niveauer af det naturlige elastin og kollagen. Men heldigvis står den kosmetiske speciallæge Klinik Zenit klar til at give dig den banebrydende Profhilo-behandling. Hos Zenit går de op i, at du får den bedste og mest skræddersyede behandling.

Profhilo er ikke kirurgi - men det ligner! Her bliver Profhilo, der består af hyaluronsyre, som findes helt naturligt i huden, injiceret. Det stimulerer hudens naturlige produktion af både collagen og elastin - så den simpelthen regenererer sig selv. Resultatet er et synligt løft, opstramning og udglatning af området - enten décoletté, hals eller hårgrænse.

Prisvindende behandling
Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling lovprist for dens effekter på alt fra 'kalkunhud' til rynker. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre uden BDDE-bindinger - og så kan resultatet holde i over et år.


Information

Se mere

Åbningstider: 

 • Man-tirs: 9:30-15:30
 • Ons: 10-18:30
 • Tors: 9:30-14
 • Fre: 10-18:30
 • Lør: 11-14

Hjemmeside: 

Behandlingsforløb med Profhilo

 • 1) Konsultation: Ved behandling med Profhilo skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler til en konsultation inden din første behandling. Her vil behandlingsplanen fastlægges, og der vil desuden vurderes alder, hudstruktur og hudkvalitet. Konsultationen er gratis og uforpligtende.
 • 2) Behandlingen: På behandlingsdagen forventningsafstemmes der endnu engang omkring dine ønsker for behandlingen. Profhilo injiceres med en unik fempunktsteknik under huden, hvorefter produktet selv fordeler sig jævnt og udglatter, samt opstrammer det behandlede område. Med Profhilo kan du derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.
 • 3) Efter behandlingen: Efter behandlingen med Profhilo kan stikkene, hvor injektionen er fortaget, ses. Det kan ligne små myggestik, men forsvinder inden for 12-24 timer. Du må ikke berøre området i 6 timer efter behandlingen og gerne vente med make-up til dagen efter. Der kan desuden opstå forbigående blå mærker. Som udgangspunkt kan du sagtens tage på arbejde direkte efter behandlingen. Profhilo integreres i hudens væv efter behandlingen, og efter 3-4 uger du du kunne se en synlig forskel på din huds elasticitet og kvalitet. Ved to behandlinger med Profhilo vil et yderligere boost til huden kunne ses.
 • 4) Bivirkninger: De almindelige bivirkninger, som kan opstå ved behandling med Profhilo er; let rødme, lokal smerte, hævelse, blå mærker eller kløe i det behandlede område. Bivirkningerne er midlertidige og forsvinder oftest inden for få dage. Skulle der opstå en komplikation, eller bliver du usikker, så vil du kunne ringe til klinikkens sygeplejersker Sharmin eller Maj og det vil her vurderes, om der er behov for at blive tilset akut af en læge.
 • 5) Kontrol: Du tilbydes en efterkontrol 3-4 uger efter behandlingen. Her vil vi i samråd med dig vurdere om du yderligere skal have 2. eller 3. behandling for at opnå maksimal effekt.

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 18.01.2023 til 20.05.2023
 • Tidsbestilling på www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?guid=65F95793-B44B-447A-A36A-815ADF610E8B er påkrævet. Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis.
 • Inden din behandling med Profhilo skal du til konsultation, hvor du modtager mundtlig såvel som skriftlig information om behandlingen. Der skal gå mindst 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 
 • Husk at medbringe dit referencenummer ved indløsning.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
 • Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.
 • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
 • Er du i tvivl om betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/kbh/pages/faq

Aftalepart

Se mere
Klinik Zenit ApS
42742368
Adresse
Amager Landevej 31
2770

OBS! Klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelsen, og din behandling udføres af en sygeplejerske eller speciallæge, hvilket er din sikkerhed for, at alle lovkrav overholdes.

Inden din behandling med Profhilo kommer du til konsultation, hvor du modtager mundtlig såvel som skriftlig information om behandlingen. Her tilrettelægger I ligeledes en individuel behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din alder, hudstruktur og -kvalitet. Der skal gå mindst 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 

Du får: 

 • 1 Profhilo-behandling af ansigt, hals eller decolleté

Psst! Din behandling er inkl. forundersøgelse og en opfølgende konsultation for at vurdere resultatet. 

Psst-pssst! Der er gratis parkering hos Klinik Zenit.

 

Indlæser kort...
Klinik Zenit ApS
Amager Landevej 31 2770 Kastrup