Luksus-ansigtsbehandling - spar 62 %

Forkælelse på højeste plan hos topanmeldte Anwer Hudplejeklinik
299DKK
FØRPRIS 800 DKK
Spar 63 %
Udløbet
95 har købt
Anwer hudplejeklinik er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Gode resultater giver topanmeldelser!

Med dette eksklusive tilbud hos topanmeldte Anwer Hudplejeklinik kan du se frem til en ansigtsbehandling i absolut topklasse!

Ansigtsbehandlingen udføres af dygtige Malak. Skal du selv forkæles med en skræddersyet ansigtsbehandling, eller kender du en, der fortjener en ultimativ forkælelsesgave?

Selvudviklede øko-produkter
Behandlingen er til dig, som ønsker det hele. Behandlingen er skræddersyet til din hud, så du får det bedst mulige resultat. Behandlingen indledes med 30 min massage af hovedbund, ansigt, nakke og skuldre med et virksomt 24 karat guldserum. Derefter bliver huden renset og eksfolieret med en mild, kemisk peeling, som egner sig til alle hudtyper og sørger for at bekæmpe fedtet hud og mindske risikoen for uren hud. Til slut får du påført produkter med healende salte fra Det Døde Hav. 

Hos Anwer Hudplejeklinik får du med andre ord en yderst plejende, genopbyggende ansigtsbehandling, hvor enkelthed, nærvær og kvalitet er nøgleordene til en god behandling. Her kan du glæde dig til at komme helt ned i gear, når du ligger i stolen og lader klinikkens topprofessionelle personale forkæle dit ansigt. Her er du sikker på at være i trygge hænder. Behandlingen er nænsom men utrolig effektiv og tilpasses efter din hudtype, hvilket også afspejles i Anwer Hudplejekliniks anmeldelser:

Jeg kan varmt anbefale Anwer hudplejeklinik. Anwer er super professionel og har skøn holistisk tilgange til alle hendes behandlinger. Hun har en kæmpe viden omkring pleje af huden og hver behandling er skræddersyet til hudens nuværende tilstand. Jeg er så taknemlig for, at min vej, fandt vej til Anwers hænder :)
Randi Jensen - Set på Trustpilot

Det er ikke kun klinikkens ansatte der roses for deres ekspertise og kompetencer. Anwers dansk-producerede produktlinje med luksuriøse ingredienser og 24 karat guld, har ligeledes fundet vejen til anmeldernes hjerter. 

En produktserie der får 5-stjernede anmeldelser:

Har i dag fået den skønneste ansigtsbehandling af søde Nora. Aldrig har jeg været så afslappet og blevet behandlet så blidt, men samtidig effektivt. Min hud føles fantastisk og jeg blev vejledt hele vejen igennem. Produkterne var perfekte til min ødelagte hud og aldrig har jeg følt mig så tilpas både imens og bagefter. Tak for denne gang!
Mie - Set på Trustpilot

En helt og aldeles gennemført behandling. De bedste produkter på marked. Bedste service og den dejligeste atmosfære. Kan varmt anbefales. 
Katja - Set på TrustpilotDer må max. benyttes 1 værdibevis pr. person. Du må selvfølgelig gerne købe flere og give dem i gave.

Glæd dig til: 

 • 60 min. Ansigtsbehandling

Psst. Der benyttes udelukkende dansk producerede produkter med et tvist af 24 karat guld.

Der kan kun bookes hos Malak.

Information

Se mere

Om Anwer Hudplejeklinik:

 • Benytter dansk-producerede produkter fra egen produktlinje. 
 • Produkterne består udelukkende af lækre ingredienser og 24 karat guld. 

Åbningstider:

 • Man-fre: 10-18

Hjemmeside:

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 31.01.2024 til 21.05.2024
 • Tidsbestilling online via liket her er påkrævet. Du kan kun booke hos Malak - vælg behandlingen 'Ansigtsbehandling hos Malak'. Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis.
 • Husk at medbringe dit referencenummer.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • Der må max. benyttes 1 værdibevis pr. person. Du må selvfølgelig gerne købe flere og give dem i gave.
 • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
 • Evt. afbud skal ske senest 12 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Hvis du kommer for sent, kan du ikke forvente at få den fulde behandling, men dit værdibevis bliver stadigvæk indløst.
 • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
 • OBS! Der vil blive taget et (lokalt) før- og efterbillede til journal - samtidig agerer det kvalitetssikring for dig som kunde.

Aftalepart

Se mere
Anwer hudplejeklinik
CVR: 30681088
Adresse
Langelandsvej 53
2000

Beliggenhed

Se mere
Anwer hudplejeklinik
Langelandsvej 53 2000 Frederiksberg
Indlæser kort...

Luksus-ansigtsbehandling - spar 62 %

Forkælelse på højeste plan hos topanmeldte Anwer Hudplejeklinik
299DKK
FØRPRIS 800 DKK
Spar 63 %
Udløbet
95 har købt
Anwer hudplejeklinik er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Der må max. benyttes 1 værdibevis pr. person. Du må selvfølgelig gerne købe flere og give dem i gave.

Glæd dig til: 

 • 60 min. Ansigtsbehandling

Psst. Der benyttes udelukkende dansk producerede produkter med et tvist af 24 karat guld.

Der kan kun bookes hos Malak.