Clairvoyance

Få kontakt til de afdøde, eller få information om dit liv
Førpris
900,-
Din pris
369,-
Du sparer 531 kr.
Solgt 125

En clairvoyant med kontakt til det hinsides

Har du behov for at kommunikere med en afdød? Eller vil du gerne have noget information om din fremtid, dit kærlighedsliv, eller noget helt 3.? Så kan du booke en tid hos mediet Charlotte Lund. 

Charlotte bruger sine evner som talerør til at kommunikere med den anden side - og på den måde skal hun nok finde ud af lige præcis dét, der fylder i dig og fortælle dig, hvad hun får af beskeder. Uanset om det handler om kærlighed og parforhold, karriere, børn, afdøde eller livet generelt - i fortid, nutid og fremtid. 

Den kontakt som du vil have
Charlotte starter med at stille ind på dig og dine forskellige livsområder - og hun viser dig et "her og nu"-billede af, hvor hun ser dig. Derefter vil hun lave "assesment", hvor åndelige guider bliver inviteret til at give sparring på lige din proces. Og til sidst kan I tale med afdøde, hvis det er det, du ønsker. Charlotte kan ikke garantere, at en specifik afdød møder op - de kommer af egen fri vilje, og hun er talerør - men i langt de fleste tilfælde falder deres ønske om samtale sammen med dit.

Charlotte arbejder med ”evidens” og derfor ønsker hun ingen oplysninger om dig før eller undervejs. Hun svarer, uden at du har stillet spørgsmålene og sørger for at lave opsamling på dig undervejs, hvor du har mulighed for at spørge yderligere ind.

Prøv en session, der kan ændre dit liv og få kontakt til et dybere og måske endnu ukendt lag af din eksistens, som du kan bygge din fremtid på.

Charlotte går op i, at du har en god oplevelse, og at du får opmuntringer, potentialer og værktøjer med dig i sessionen. Læs fx denne beretning om Lines oplevelse med clairvoyance:

"Da jeg kom til Charlotte, startede hun efter en kort intro med at fortælle mig at hun fik navnet Lisbeth da' jeg ringede og aftale en tid og om jeg havde en afdød der hed det? Det skal lige siges at da' jeg ringede og bestilte tid, sagde Charlotte at jeg ikke skulle fortælle hende andet end mit navn og at jeg ville få mulighed for at stille spørgsmål sidst i sessionen, hvis hun ikke selv var kommet ind på mine temaer. Jeg bekræftede at jeg havde en afdød der hed det og Charlotte fortsætte med at fortælle at kvinden viste et guldarmbånd og fortalte at det var itu - væk. For et år siden har jeg bisat min mor og kort før hendes død, fik hun det guldarmbånd (som Charlotte beskrev) af mig og mine søskende. Hun havde dette på da' hun blev kremeret. Charlotte fortsætte på en blid, humoristisk og omsorgsfuld måde og var ligeså specifik da' hun kiggede mere personligt på mig og mine temaer. Jeg må indrømme at jeg er skeptisk overfor clairvoyance og sidder her med en oplevelse af at det ikke kan være anderledes, fordi det var så specifikt, små detaljer, vaner, talemåder, minder.... så meget spot on og formidlet autentisk og med hjerte". - Line


Information

Se mere

Om din behandler, Charlotte: 

 • Medlem af clairvoyantforeningen.
 • Har uddannet sig inden for bl.a NLP, Enneagrammet, kropsterapi og Inka healing. Samt spirituelle rejser i bla. England og Peru. Charlotte tror på en helhedsorienteret tilgang der rummer krop, sind og sjæl.
 • Har selv gået vejen fra karriereræset til at møde og forholde sig til det, der opstod, under den personlige rejse og de nye evner og færdigheder. Blev eksamineret som clairvoyant medie i 2010.
 • Behandler krops- og sanseterapeutisk siden 2018, en gang ugentligt voksne med gennemgribende autismespektrumforstyrrelse og med en udviklingsalder på 1-2 år.
 • Charlotte ser det enkelte menneske. Gennem sittings og input fra guider, søger hun at kaste lys over skyggesider, der har det med at stikke en kæp i hjulet i forhold til vores potentiale og passioner i livet. Charlotte formidler kun budskaber med opmuntring for øje.
 • I afdødekontakt, er det denne, der kommer af egen fri vilje.

Åbningstider: 

FYSISK:

 • mandage og fredage kl. 9-20,
 • lørdage og søndage på udvalgte weekender.

ONLINE:

 • Tirsdage og Torsdage forskellige tidspunkter.

OBS. Der er først ledige tider fra d. 9/1 2023

Hjemmeside:

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 23.11.2022 til 30.06.2023
 • På denne kampagne er der julefortrydelsesret, og den kan derfor refunderes fuldt ud til og med d. 9. januar 2022. For refundering efterfølgende gælder Downtowns almindelige handelsbetingelser.

 • Tidsbestilling online på: https://system.easypractice.net/book/krops-og-andedraetsterapeut-v-charlotte-lund?cookie_fixed=1#choose-service er påkrævet. Vælg "Downtown clairvoyance". Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis.
 • Husk at oplyse dit referencenummer ved indløsning.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • OBS. Charlotte tager kun en klient af gangen og er klar over, at flere kan have ønsket om at komme i kontakt med samme person, der er gået over. Det ved denne person også, og det sker ofte, at hilsner skal gives videre. Sessionen optages, så der er mulighed for at dele.
 • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
 • Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.
 • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
 • Er du i tvivl om betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/kbh/pages/faq

Aftalepart

Se mere
Charlotte Lund
42669806
Adresse
Hejrevej 30
2400

Der er max. 200 værdibeviser til salg. 

Vælg mellem: 

 • 1 x Clairvoyance á 50 min. (369 kr.)

 • 2 x Clairvoyance á 50 min. (679 kr.)

 • 3 x Clairvoyance á 50 min. (979 kr.)

Psst! Du bestemmer selv, om du vil mødes ansigt til ansigt med Charlotte, eller om du hellere vil benytte telefon eller skype til dine clairvoyance-sessioner.

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

Indlæser kort...
Charlotte Lund
NOR, Nordic Health House Hejrevej 30, 3. sal 2400 København