Åndedrætsterapi - kaldet rebirthing

Få indsigt i spændinger, frustrationer, mønstre, smerter m.m.
Førpris
900,-
Din pris
369,-
Du sparer 531 kr.
Solgt 29

Det føles som at blive genfødt

Alle har blokeringer forårsaget af oplevelser fra deres liv. Men ved at trække vejret sammenhængende, vil gamle, nogle gange ’glemte’ oplevelser aktiveres igen og give os mulighed for at ændre vores opfattelse af oplevelsen - det hedder åndedrætsterapi. Nu står Charlotte Lund klar til at guide dig til at få fat i det fortrængte indhold, så du kan arbejde med de følelser og tanker, der dukker op. Formålet er at heale gamle traumer, hente ubrugte ressourcer frem og få et nyt fundament at udvikle os videre på – kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt.

Åndedrætsterapi giver større selvforståelse, selvaccept og ansvarlighed og dermed mere balance og energi i dit liv.
Ordet rebirthing kommer af, at dit ubevidste ofte vil fører dig til minder fra din fødsel og din tidlige barndom f.eks., hvordan din første vejrtrækning var. Ligeledes indikerer ordet også en ny start og et nyt fundament for dit fremtidige liv.

Charlotte går op i, at du får en god oplevelse. Læs disse oplevelser fra glade kunder: 


"Jeg startede hos Charlotte fordi jeg var blevet sygemeldt med stress og havde meget angst. Jeg kunne næsten ikke holde ud at være til og havde virkelig brug for hjælp. Ved hjælp af åndedrætsterapien og Charlottes dybe indsigt i mennesket, fik Charlotte mig stille og roligt til at give slip på alt hvad jeg var bange for og jeg følte at jeg blev mentalt mange kg lettere. Jeg har lært at acceptere og give slip på de svære ting nu - uden at have brug for Charlottes hjælp, Dette har øget min selvbevidsthed og livskvalitet væsentligt".
Anne Mette, 30 år

"Jeg har under flere omgange været under Charlottes kærlige behandling, samt deltaget på de workshops hun afholder. Hun ved hvor hun skal ”trykke” og hvad hun skal spørge om, for at få fat i de rigtige følelser hos mig. Det har til tider været hårdt arbejde, men altid med fuld respekt for mit velbefindende.
Jeg har altid forladt Charlotte med et lettere og mere åbent sind. En eller anden form for befrielse på en rigtig god måde.
Charlotte er top professionel og giver mine absolut bedste anbefalinger, til at blive behandlet af hende og den varme og omsorg som hun giver".
Tomas, NLP Træner og Enneagram Master

"Jeg blev anbefalet Charlotte, fra en anden behandler (var sygemeldt med stressforløb) der mente, nu var det hensigtsmæssigt at få noget mere krop på og tale lidt mindre. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til, men Charlotte førte mig i trygge omgivelser ind i et rum, hvor jeg blev væsentligt mere bevidst om hvem jeg i virkeligheden er, hvilke værdier jeg har og hvordan jeg ønsker at leve mit liv. De indsigter førte i sidste ende til en skilsmisse og ny karriere. Charlotte har været en kolossal støtte i mit indre oprydningsarbejde, som har ført til øget selvværd og selvtillid og en ”stemme”, der bliver lyttet til. De varmeste anbefalinger herfra – at blive bevidst om det ubevidste er en gave".
Anonym


Information

Se mere

Om din behandler, Charlotte: 

 • Eksamineret åndedrætsterapeut/rebirther i 2008.
 • Har uddannet sig inden for bl.a NLP, Enneagrammet, kropsterapi og Inka healing. Samt spirituelle rejser i bla. England og Peru. Charlotte tror på en helhedsorienteret tilgang der rummer krop, sind og sjæl.
 • Har selv gået vejen fra karriereræset til at møde og forholde sig til det, der opstod, under den personlige rejse og de nye evner og færdigheder. Blev eksamineret som clairvoyant medie i 2010.
 • Behandler krops- og sanseterapeutisk siden 2018, en gang ugentligt voksne med gennemgribende autismespektrumforstyrrelse og med en udviklingsalder på 1-2 år.
 • Charlotte ser det enkelte menneske. 

Hvordan foregår en behandling?

 • På en madras på gulvet med et tæppe over dig (vær iført tøj der ikke strammer), guides du ind i denne vejrtrækningsteknik, som godt kan give dig følelsen af en mindre trancetilstand, hvor du dog stadig er fuld til stede (ikke at sammenligne med hyperventilation).
 • Undervejs støtter støtter Charlotte dig og din vejrtrækning ved at trykke dig blidt i maven, samt kroppens forskellige triggerpunkter.
 • Dit ubevidste vil føre dig derhen, hvor du har allermeste brug for det, og giver dig muligheden for at acceptere dét, der bliver bevidst! Dine følelser omkring det indtil nu og dermed giver dig mulighed for at stoppe kampen og forsvaret - hvilket fører til forløsningen.
 • Rebirthing kræver ikke andet end at trække vejret og være afslappet.

Åbningstider: 

 • man: 9-20
 • fre: 9-20
 • lør-søn på udvalgte weekender.
 • OBS. Der er først ledige tider fra d. 9/1 2023

Åbningstider:

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 24.11.2022 til 30.06.2023
 • På denne kampagne er der julefortrydelsesret, og den kan derfor refunderes fuldt ud til og med d. 8. januar 2023. For refundering efterfølgende gælder Downtowns almindelige handelsbetingelser.
 • Tidsbestilling online på: https://system.easypractice.net/book/krops-og-andedraetsterapeut-v-charlotte-lund?cookie_fixed=1#choose-service er påkrævet. Vælg "Downtown åndedrætsterapi". Husk at oplyse referencenummeret fra dit værdibevis.
 • Husk at oplyse dit referencenummer ved indløsning.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
 • Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.
 • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
 • Er du i tvivl om betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/kbh/pages/faq

Aftalepart

Se mere
Charlotte Lund
42669806
Adresse
Hejrevej 30
2400

Der er max. 200 værdibeviser til salg. 

OBS. Der er først ledige tider fra d. 9/1 2023

Vælg mellem: 

 • 1 x Åndedrætsterapi á 80 min. (369 kr.)
 • 2 x Åndedrætsterapi á 80 min. (679 kr.)
 • 3 x Åndedrætsterapi á 80 min. (979 kr.)

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

Indlæser kort...
Charlotte Lund
NOR, Nordic Health House Hejrevej 30, 3. sal 2400 København