5 tips til at pakke din oplevelses-julegave ind!

Sådan pakker du din oplevelses-julegave pænt ind - selv uden en printer!


Nogle gange bliver storbyens trængsel og støj for meget. Undgå at stå i kø i butikkerne - og køb i stedet de sidste julegaver online. Og fortvivl ej, man kan sagtens pakke en oplevelse pænt ind - selv uden en printer.

 
5 tips til indpakning af din oplevelses-julegave:


1) "Send en flaskepost"
Har du en printer, eller kan du låne din nabos? Så print dit værdibevis eller gavekort eller lav en håndskreven seddel, fold det sammen og læg det ned i en tom flaske (f.eks en vin eller ølflaske). Sørg for at fjerne mærkatet med varmt vand først. Flasken er en sjov og anderledes måde at give en oplevelse på! Og du kan naturligvis også selv skrive et brev og beskrive din oplevelsesgave, hvis du ikke har adgang til en printer.

Flaskepost

2) Til dig, der er ude i sidste øjeblik
Panik! Du har glemt gaven til din yndlings-onkel, det er sidste udkald og printeren er løbet tør for blæk. Hvad gør du? Skriv et kort til din onkel og forklar ham, hvorfor han trænger til en god oplevelse. Afslut koret med at skrive, at han skal checke sin mail. Idet han hiver sin telefon frem, kan du videresende værdibeviset/gavekortet til ham. Det er da ret smart, ikke?

3) Få vores grafiker Sofías tips til en smuk indpakning
Vores grafiker er lidt af en indpaknings-kreatør, og hun har derfor lavet en guide med sine personlige tips til at pakke smukt ind. Du kan enten pakke værdibeviset ind, eller skrive et kort og beskrive, hvad den heldige modtager kan glæde sig til.

  • Håndlavede julekort med tørrede blomster: Det eneste du skal bruge er et lidt tykkere papir, en hobbykniv, noget at skrive med og nogle tørrede blomster eller måske en julestok. Fold først papiret i to og lav bagefter to snit på ca. 5 cm over for hinanden med 3 cm afstand mellem de to snit på forsiden af dit kort. Nu kan du skrive navnet på den heldige modtager eller en kort besked på forsiden. Når du er færdig kan du flette dine blomster ind mellem de to snit - som vist på billedet herunder. Inde i kortet kan du vedlægge dit værdibevis sammen med en sød julehilsen. 

Julekort med et snit til blomster eller slik på forside

  • Køkkenrulle: Denne indpakning er både en klassiker og meget miljøvenlig. Hvis du har en tom køkkenrulle eller en rulle, som næsten er tom, kan du bruge den til at pakke dit værdibevis/gavekort ind. Du skal bare rulle værdibeviset og binde det sammen med en snor. Derefter skal du putte værdibeviset ind i køkkenrullen og pakke rullen som et stykke slik med to sløjfer i hver ende. Det ser altid flot ud!

koekkenrulle 

4) Bagepapirs-tricket
Har du lige 10 minutter ekstra - og gemmer der sig en Jørgen Clevin i dig - så kan du også benytte bagepapirstricket. Det er ret enkelt. Tag et stykke bagepapir, og læg det over din computerskærm eller Ipad, hvor du har åbnet dit værdibevis/gavekort - og tegn efter! 

tegning af dit Downtown værdibevis

5) Aktivér ungerne - det er win-win!
Intet rammer lige i julehjertet som en kreativ gave fra ens børn. Så hvorfor ikke få ungerne til at tegne en tegning, som viser din oplevelsesgave til manden eller konen? Vi lover, at den går rent ind. Og du får samtidig aktiveret ungerne i en tid, hvor vi alle er meget hjemme. Det er da win-win.