Glæd dig til lækker 3-retters menu
Velsmag på Nordfyn
Der er ikke noget som at nyde det nordfynske forår eller den varme sommer med en tur langs Bogenses skønne marina eller hyggelige gader. Med dagens deal får du mulighed for at give dagen en velsmagende afslutning, når H.C. Andersen Golf Restaurant byder indenfor til en skøn 3-retters menu.
Værdibeviset gælder for en person, men du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan invitere vennerne, kæresten eller bedsteforældrene med.
3-retters fristelser
I de smukke omgivelser får du serveret en skøn menu, hvor der er kræset om de gode smage og den høje kvalitet.
Værdibeviset gælder helt til den 10. juli, og du har rig mulighed for at nå at nyde den smukke rosenhave ved restauranten, når du kommer.
Kunst mekka på Nordfyn
Den 9. og 10. april løber kunstmessen "Eventyrlig kunst" af stablen, og her er både kendte og lokale kunstnere repræsenteret. Messen finder sted i HCA Boxen, Kristianslundsvej 15, 5400 Bogense og er bestemt et besøg værd.
Velbekomme!
Du får:
- 3-retters menu for 1 person
Glæd dig til:
Forret:
- Røget gourmetlammekølle med æggestand og brændte skorzonerrødder, sprød salat og hjemmebagt rugbrød
Hovedret:
- Ølbraiseret oksespidsbryst, kartoffel duchesse med Danablue, sauterede svampe, bønner og perleløg og kalveglace
Dessert:
- Hindbærparfait på bund af saltcrumble, med friske bær og lille hjemmebagt tærte
Information
Betingelser
- Bestil bord senest dagen før på tlf: 63 43 30 38
- Værdibeviset gælder for 1 person
- Downtown gør opmærksom på, at du kun har 14 dages fortrydelsesret på denne kampagne. Herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Du kan heller ikke få beløbet refunderet til din Downtown-konto
- OBS: Du kan først indløse dit værdibevis, dagen efter du har købt kampagnen på Downtown
Aftalepart
Beliggenhed
Glæd dig til lækker 3-retters menu
Du får:
- 3-retters menu for 1 person
Glæd dig til:
Forret:
- Røget gourmetlammekølle med æggestand og brændte skorzonerrødder, sprød salat og hjemmebagt rugbrød
Hovedret:
- Ølbraiseret oksespidsbryst, kartoffel duchesse med Danablue, sauterede svampe, bønner og perleløg og kalveglace
Dessert:
- Hindbærparfait på bund af saltcrumble, med friske bær og lille hjemmebagt tærte