1.199DKK
FØRPRIS 2.110 DKK
Spar 43 %
Udløbet
62 har købt
Interco er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få fingrene i blendernes Rolls-Royce med 1 Bamix M140 watt inkl. ekstra tilbehør

Tekst og foto: Ditte Marie Krømmelbein

 

Den er det naturlige valg hos Michelin-kokke såvel som kvalitetsbevidste husmødre verden over. Siden Bamix så dagens lys i 1950, har den imponeret med sin styrke og gastronomiske alsidighed, hvor den erstatter både foodprocessoren, stavblenderen og håndmikseren. Jeg er så heldig, at jeg har fået stillet en Bamix Mono 140 watt til rådighed fra Experisense, så jeg kan prøve den lille kraftkarl.

 

En blød start

Jeg starter let ud med en raw chokolademousse, som udelukkende består af bløde ingredienser. Bamix ligger rigtig godt i hånden, og det er tydeligt at mærke, at jeg har at gøre med solidt håndværk. Akslen er produceret i rustfritstål og værktøjet for enden af akslen i knivstål. Bamix snurrer lynhurtigt, da jeg sætter den i ingredienserne. På 10 sekunder har den pureret avocado og chokolade til en jævn masse, som er helt cremet og lige til at servere.

 


Næsten ligesom at have en bil i køkkenet 

Efter at være blevet fortrolig med den lille kraftkarl gør jeg klar til en smoothie med frosne bær og isterninger. Her bruger jeg multifunktionsbladet, som er skabt til at knuse hårde ting. Bladet har ikke noget skær, som kan blive sløvt, men knuser udelukkende de frosne ingredienser med sine 17.000 omdrejninger pr. minut. Det er som at trykke på speederen i en racerbil. Wrun wrun!

 

For at toppe min smoothie pisker jeg lidt iskold skummemælk til flødeskumskonsistens og bruger det som en fedtfattig creme oven på smoothien. Det tager præcis 25 sekunder. Det er der altså ikke nogen elpisker eller køkkenmaskine, der kan klare.

 

 

Vidunder-gadget 

Til sidst laver jeg en enkel græskarsuppe med citron. Jeg kan uden problemer blende suppen direkte i gryden, da skæret er lavet af rustfrit stål og derfor ikke afgiver skadelige stoffer til suppen. Til at komme ovenpå suppen hakker jeg lidt koriander og græskarkerner i den medfølgende processor. Bamix snurrer lynhurtigt, og jeg er nødt til at holde lidt igen for ikke at pulverisere mine ingredienser fuldstændig – så stærk er den!

 

Jeg ville ikke lægge arm med denne ”tryllestav”, hvis jeg var en køkkenmaskine. Bamix både hakker, snitter, blender, moser, knuser, pisker, purerer og laver mayonnaise, aioli, pesto, tapenade, smørepålæg, babymos, fiskefars og meget mere. Slå den!

 Max. 700 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Betingelser

Se mere
  • Under købet skal du vælge imellem:
    Afhentning i Downtown-butikken
    Levering med fragt på 55 kr.
  • VED AFHENTNING  Du skal afhente varen i Downtown-butikken fra d. 5/2/2013 til d. 5/3/2013. OBS: Det er kun muligt at afhente varen inden for den angivne tidsperiode. Afhentningssted: Downtown-butikken, Trommesalen 7, 1614 København V. Åbningstider: Man-tor 15-18. Fre 15-17. 
  • VED FORSENDELSE  Hvis du vælger at få varen tilsendt, skal du ikke foretage dig yderligere, efter du har købt tilbuddet på PLUS. Produktet sendes direkte til din adresse. Bemærk: Der bliver lagt et fragtgebyr på 55 kr. oven i PLUS-prisen. Forventet leveringstid er op til 2 uger. 
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til forhandler på mail: Info@interco.dk eller tlf. 70 28 38 00 på hverdage mellem kl. 10-12.

Aftalepart

Se mere
Interco
CVR: 33165927

1.199DKK
FØRPRIS 2.110 DKK
Spar 43 %
Udløbet
62 har købt
Interco er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 700 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person