129DKK
FØRPRIS 219 DKK
Spar 41 %
Udløbet
378 har købt
Interco er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Forkæl dig selv med 1 stk. økologisk hårpleje fra John Masters Organics

Tekst og foto: Ditte Marie Krømmelbein

 

Året er 1991. Den unge frisør John Masters står i sit køkken i New York og blander en hårkur af økologiske urter og æteriske olier. Det er starten på en megasucces og en brydningstendens inden for traditionel hårpleje. Med sine værdier om forenet sundhed og velvære bryder Masters med datidens tendenser, hvor toksiner og andre sundhedsskadelige stoffer er fast inventar i shampooer, balsamer og andre hårprodukter.

 

Et ny skønhedsbølge er opstået 

I New Yorks topsaloner arbejder Masters med de syntetiske produkter hver dag og beslutter sig for at prøve kræfter med et naturligt alternativ i stedet. Den hjemmerørte hårkur bliver byggestenen til den første økologiske hårplejelinje uden sundhedsskadelige stoffer, og hårplejeserien John Masters Organics vokser ud af køkkenet og ind i hjem og frisørsaloner verden over, hvor den bliver toneangivende for en ny skønhedsbølge.

 

 

1. Evening Primrose Shampoo til tørt hår er baseret på natlysplanten, 7 proteiner og aminosyrer og 10 certificeret økologiske planteolier og giver ekstra fugt og næring til tørt hår. 2. Lavender & Avocado Intensive Conditioner kan både bruges som blødgørende hårkur og daglig balsam. Æteriske olier og udtræk fra sheanødden genopretter balancen i dit hår og tilfører dit hår nyt liv og vitalitet. 3. Sweet Orange & Silk Protein Styling Gel er en let, alkoholfri gel med økologisk aloe vera, der giver dit hår et lækkert, blødt hold. Gelen er perfekt til krøller og hår med fald. 4. Lavender Rosemary Shampoo til normalt hår indeholder lavendel og rosmarin og 13 andre certificeret økologiske planteolier og giver et sundt og glansfuldt hår. 5. Sea Mist with Lavender er et sundt alternativ til den traditionelle saltvandsspray. Den lavendelholdige olie giver håret fylde, især når den bruges sammen med føn. 6. Citrus & Neroli Detangler er en let og mild balsam, der plejer og udglatter dit hår. Balsammen indeholder 18 certificeret økologiske ingredienser og er en fremragende leave-in-balsam. 

 Max. 700 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Betingelser

Se mere
 • Under købet skal du vælge imellem:
  Lavender Rosemary Shampoo 236 ml (129,-)
  Evening Primrose Shampoo 236 ml (129,-)
  Citrus & Neroli Detangler 236 ml (129,-)
  Lavender & Avocado Intensive Conditioner 207 ml (159,-)
  Sea Mist with Lavender 266 ml (129,-)
  Sweet Orange & Silk Protein Styling Gel 237 ml (129,-) 
 • Du skal ligeledes vælge om du ønsker:
  Afhentning i Downtown-butikken
  Levering med fragt på 55 kr.
 • VED AFHENTNING  Du skal afhente varen i Downtown-butikken fra d. 5/2/2013 til d. 5/3/2013. OBS: Det er kun muligt at afhente varen inden for den angivne tidsperiode. Afhentningssted: Downtown-butikken, Trommesalen 7, 1614 København V. Åbningstider: Man-tor 15-18. Fre 15-17. 
 • VED FORSENDELSE  Hvis du vælger at få varen tilsendt, skal du ikke foretage dig yderligere, efter du har købt tilbuddet på PLUS. Produktet sendes direkte til din adresse. Bemærk: Der bliver lagt et fragtgebyr på 55 kr. oven i PLUS-prisen. Forventet leveringstid er op til 2 uger. 
 • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til forhandler på mail: Info@interco.dk eller tlf. 70 28 38 00 på hverdage mellem kl. 10-12.

Aftalepart

Se mere
Interco
CVR: 33165927

129DKK
FØRPRIS 219 DKK
Spar 41 %
Udløbet
378 har købt
Interco er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 700 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person