Klassisk Hand Shopper fra Decadent Copenhagen

1.899

DKK
FØRPRIS 3.200 DKK
Spar 41 %
99 har købt
Decadent er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Forkæl din garderobe med 1 klassisk Hand Shopper fra Decadent Copenhagen

Tekst og foto: Ditte Marie Krømmelbein

 


Decadent blev grundlagt med udgangspunkt i én enkelt taske – en taske med en historie og et klassisk udtryk. Tasken tilhørte Karina Mundt Holsts mor og lå hengemt på loftet, indtil Karina Mundt Holst fandt den frem af gemmerne og skabte Decadents Working Bag One Pocket. Det klassiske look udgør fortsat essensen af Decadent, og kollektionerne er inspireret af hverdagslivet for kvinder overalt i verden og deres behov for anvendelige, men stadig stilfulde, tasker og accessories.

 

 

 

Den perfekte Hand Shopper

Decadents 428 Hand Shopper er karakteriseret ved sin gode rummelighed og sit enkle snit. Tasken kan lynes helt ned i siderne og bredes ud, så du får et godt overblik over, hvad du har. Den kan rumme både personlige accessories, arbejdsting, ekstra tøj, makeup, nøgler, pung, telefon, tablet og meget mere. Samtidig har tasken indlæg i siderne, der gør det muligt at have den helt åben, uden at noget ryger ud. En praktisk og smuk taske.

 

 

 

 

Detaljeorientering og godt håndværk

Alle Decadents tasker bliver syet på en mindre fabrik, der er kendt for at producere velkendte, internationale og eksklusive produkter. Alle detaljerne på Decadents tasker er håndlavede. Remme og kanter bliver malet og poleret med håndkraft, og alle hanke syes på i hånden af specialuddannede sadelmagere. Hver taske bliver nøje gennemgået med hensyn til syninger og detaljer, inden de kommer ud i butikkerne og forhandles videre til Europas stilbevidste kvinder.

 

 

 

 

Dybe juvelfarver og jordfarver

Decadents farvesortiment er inspireret af naturens farver, som rummer dybe juvelfarver som petroleumsblå og navyblå og brændte jordfarver som rustrød, benhvid og lattebrun. Farverne passer både til sommer og vinter og kan sammensættes med farverige outfits såvel som et afdæmpet look. Alle taskerne er produceret i gennemfarvet skind med ekstra overfladefarve, som gør, at skindet ikke tager imod fedt, snavs og smuds. Det er dog en god idé at imprægnere læderet med almindelig imprægneringsspray, så du er garderet mod et pludseligt regnskyl.

 

 

 Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Betingelser

Se mere
 • Under købet skal du vælge imellem:
  Bone (Max 13 stk.)
  Latte (Max 18 stk.)
  Navy (Max. 10 stk.)
  Petrol (Max. 6 stk.)
  Rust (Max. 47 stk.)
 • Du skal ligeledes vælge imellem:
  Afhentning i Downtown-butikken
  Levering med fragt på 55 kr.
 • VED AFHENTNING  Du skal afhente varen i Downtown-butikken fra d. 6/3/2013 til d. 5/4/2013. OBS: Det er kun muligt at afhente varen inden for den angivne tidsperiode. Afhentningssted: Downtown-butikken, Trommesalen 7, 1614 København V. Åbningstider: Man-tor 15-18. Fre 15-17.
 • VED FORSENDELSE  Hvis du vælger at få varen tilsendt, skal du ikke foretage dig yderligere, efter du har købt tilbuddet på PLUS. Produktet sendes direkte til din adresse. Bemærk: Der bliver lagt et fragtgebyr på 55 kr. oven i PLUS-prisen. Forventet leveringstid er op til 2 uger efter kampagnens afslutter d. 26/2.
 • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til forhandler på mail: info@decadentcopenhagen.dk eller tlf. 41 67 70 80 på hverdage mellem kl. 10-15.

Aftalepart

Se mere
Decadent
CVR: 33583575
Adresse
Brønsholmvej 26
2980

Klassisk Hand Shopper fra Decadent Copenhagen

1.899

DKK
FØRPRIS 3.200 DKK
Spar 41 %
99 har købt
Decadent er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person