Årets bedste adventsgaver 2023

Hyggelige adventsgaver til forskellige budgetter

julegavepakker-set-oppefra-med_nogle-julepynt-og_julekager-omkring-og-i-fokus-to-haender-som-holder-nogle-fa%CC%8A-gaver-pakkede-ind-i-brun-papir-meget-handkraft-stil-arets-bedste-advents-kalender-2023 close-up-til-nogle-julegaver-pyntede-med-nogle-julekager-og_bindet-sammen-med-jute-snor-arets-bedste-advents-kalender-2023

 

Julen står næsten for døren. Og hvis du har lyst til at gøre hele december lidt mere speciel for én eller flere, du holder af, kan du jo give dem en adventskalender. Her på Downtowns redaktion har vi samlet lidt forskellige adventsgaver til forskellige budgetter. Så du kan gøre julen ekstraspeciel for et heldigt juleasen!


 Gingerbread-smaakage-bedste-adventsgaver

Adventsgaver under 100 kr. 

 

minikager fra Gejser

Ølbræt hos TAP10 - 60 kr. 

Her er den perfekte adventsgave til øl-elskeren i dit liv!

Hos TAP10 kan du nemlig få et tastingbræt med 5 valgfri, små glas nordisk øl til kun 60 kr. Så er der mulighed for at opdage din næste yndlingsøl eller blot udvide din horisont inden for en verden af specialøl. 

Giv ølbrættet i adventsgave og få en hyggelig oplevelse sammen med en du holder af.

SE TILBUDDET HER.

 

 Italienske smagsoplevelser og vin - Fra 99 kr.

Den hyggelige vinbar Groth & Persson byder indenfor til en smagning af gode vine og lækre italienske specialiteter. Glæd en vinentusiast med en skøn smagsoplevelse i de perfekte rammer. Vinbaren er placeret centralt et stenkast fra Strøget, så I kan få købt de sidste julegaver, når maverne er blevet fyldt. 

Stedet tilbyder forskellige oplevelser fra vinsmagning og snacks til en flaske vin med charcuteri 

SE TILBUDDET HER

 


 

Gingerbread-smaakage-bedste-adventsgaver

Adventsgaver under 200 kr.

 

Saltterapi og Infrarød sauna - Fra 145 kr.

Forkæl en du holder af i juletiden med et besøg hos House Of Salt Spa. Her er der både forkælelse til krop og sjæl, mens du nyder godt af de mange fordele, som både Saltterapi og Infrarød sauna bidrager med. 

Køb en enkelt behandling til den nysgerrige eller et klippekort til den erfarne bruger.

SE BEHANDLINGERNE HER.

  

6-stjernet frokost hos Restaurant Kaj – 169 kr.

Tilfør lidt ekstra luksus til hverdagen med en frokost på hos Restaurant Kaj, som er indehaver af Helsingørs muligvis bedste placering på standpromenaden ved byens lystbådehavn.

Helsingør Dagblad har været forbi stedet og givet dem hele 6 stjerner, så du kan godt glæde dig til en skøn 4-retters frokost, hvor alt spiller.

SE FROKOSTTILBUDDET HER

 


  

Gingerbread-smaakage-bedste-adventsgaver

Adventsgaver under 350 kr. 

 

Kropsbehandling hos Styrk dig - 245 kr. 

Kender du også en, der trænger til en pause fra julens mange gøremål?

Glæd en du holder af med en 60 min. kropsbehandling. Uanset om man trænger til at få løsnet op i ømme muskler eller har brug for en afstressende stund, er en kropsbehandling hos Styrk dig en skøn gave. 

Forkæl kroppen i den søde juletid!

FIND BEHANDLINGEN HER.

 

2 timers kursus hos Sushi Lovers - 350 kr.

Giv en skøn oplevelse og nye færdigheder i adventsgave i år. Med et sushikursus fra Sushi Lovers lærer du at lave sushi fra nogle af verdens bedste. I løbet af de 2 timer får du lov til at fordybe dig i sushikunstens verden og til sidst smage på dine helt egne mesterværker.

Du bestemmer helt selv, om du vil tage kurset i Charlottenlund, på Frederiksberg eller på deres spritnye lokation i Hellerup. 

SE DET FINE KURSUS HER.