Inspiration Jul

6 GODE GRUNDE TIL AT GIVE EN OPLEVELSE I JULEGAVE

Den søde juletid står igen for døren. Men for dig betyder det måske også gavestress (igen). Nogen hader bløde pakker, mens andre afskyr de hårde, og andre igen ‘har bare alt’ … Måske har du endda et familiemedlem, der ikke vil være med til ‘forbrugsfesten’. Heldigvis har vi løsningen, der glæder selv den mest kræsne grinch: Giv dem en oplevelse i julegave!
Hvis du (endnu) ikke er overbevist, kan du læse 6 virkelig gode grunde nedenfor.


1. Minder ér bare guld værd ...

En oplevelse er noget, man husker. Især hvis det er sammen med en, man holder af; Vi vil gerne vædde med, at du fx ikke husker de højhælede sneaker-sko, du ønskede dig for 8 år siden (ok, måske gør du, men det er jo ikke noget, du har lyst til, vel?) Til gengæld er den romantiske middagsoplevelse med kæresten, eller dengang du inviterede din mor på gourmet-restaurant, helt sikkert noget, du husker på!

Se vores udvalg af spiseoplevelser, der vil glæde et madøre, du holder af, HER.  


 

2. Den er anderledes

Når man tænker julegaver, tænker man ofte produkter eller håndterbare genstande. En oplevelse er en anderledes gave, og den skiller sig hurtigt ud i den uendelige bunke af sweatre og elektronik ...

Se fx skønne aktiviteter, I kan lave sammen HER.


 

3. Den fylder ikke

Fylder den store, grimme vase, du fik af tante sidste jul også ualmindeligt meget i din stue? Lad være med at være hende!
For let’s face it: Du har for mange ting. Og det har din familie sikkert også.
Giv i stedet en gave, som ikke fylder (kun i hukommelsen!) 

Se en oversigt over alle vores oplevelsesgaver, der "spark joy" HER


 

4. Rejser er minder for livet

(...og vinteren i Danmark er så grå!) Hvis du virkelig vil blæse et heldigt jule-asen bagover, kan du lægge en rejse under træet (og selv tage med - så du også selv slipper for den danske kulde. Smart!)

Klik over og se vores kæmpe udvalg af rejsetilbud HER.


 

5. Den passer altid

Åh, den frygtede størrelsesberegning. Er du også bange for at give en gave, der ikke passer? Eller (Gud forbyde det) fornærme nogen med en forkert størrelse? Hvis du giver en oplevelse i gave, forsvinder alle dine problemer som frost for vintersolen!
... og hvis du giver en selvforkælelsesgave, oplever du måske endda, at modtageren bliver mere glade for sig selv!

Se vores udvalg af wellness-gaver HER.   


 

6. En oplevelse er helt uvurderlig ... 

Og hvem elsker ikke uvurderlige gaver? Kom i gang, læg en fabelagtig oplevelse under træet - og rigtig glædelig jul. Fra os til dig. 

Oplevelsesgaverne er samlet HER