OPLEV LANDETS STØRSTE ITALIENSKE GOURMET-SUPERMARKED

Frit valg hos Supermarco

300 DKK / 175 DKK

20000 købt
0
  • Værdibevis på 300,- for 175,-
  • Du sparer over 40 %
  • Frit valg til ALT i butikken og caféen
  • Du kan købe op til 3 værdibeviser pr. person
  • Indløsning t.o.m. 1/4 2023

I Københavns Sydhavn ligger der en kæmpestor italiensk perle. Navnet er Supermarco; et italiensk gourmet-supermarked på 1.000 kvm, der bugner med ægte italienske kvalitetsråvarer. Og det bedste af det hele? Du får frit valg til hele det imponerende sortiment, der tæller mere end 4.500 varer!

Banker dit hjerte for Københavns bedste burrata eller de dug-friske trøfler, der bliver fløjet op fra Piemonte hver torsdag? Eller vil du smage mere end 200 forskellige typer frisk og tørret pasta, ricotta, pecorino, trøffelpecorino eller Parmigiano-Reggiano fra Bologna? Du kan også opgradere dit charcuteribord med friskskåret mortadella med pistacie, parmaskinker eller salami i alle varianter, hjertet begærer. 

Og i det nye samarbejde med Niche får du helt eksklusivt frit valg i hele Supermarco for 300 kr. – til en pris på 175 kr. Og så må du endda købe hele 3 værdibeviser. 

En bid af Italien - i København

Supermarco er en fantastisk bid af Italien - i imponerende lokaler i Sydhavnen. Her bugner hylderne af ægte italienske råvarer, der er håndplukket hos små og mellemstore leverandører.  Bag forretningen står ægteparret Mette og Jens, der har en brændende passion for, og viden om, Italien – og med ægte købmandsbaggrund.

Supermarco er en autentisk institution i København. Siden 1995 har de leveret friske italienske råvarer til Københavnske top-restauranter. Siden Mette og Jens overtog i 2018 og åbnede op i de imponerende stålhaller i Sydhavnen med mere end 12 meter til loftet, har almindelige danskere også kunnet få del i herlighederne. 

Kyndig vejledning og service i højsædet

Hos Supermarco får du meget mere end en stor specialforretning. Foruden delikatesser, vinafdeling, café, olivenolie, pasta, friske trøfler og meget meget mere er Supermarco nemlig kendt for deres fantastiske service. Hvilken vin passer fx allerbedst til en ægte carbonara med guanciale? Og hvornår får man de bedste trøfler?

Alt det og meget mere står Supermarcos ekspertpersonale nemlig klar til at give dig svar på, når du køber et værdibevis.

Glæd dig til at smage de fineste italienske råvarer, du kan opstøve i København - du kan også give det i gave til nogen, der virkelig fortjener det. Du må nemlig købe helt op til 3 værdibeviser. 

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis i butikkens åbningstider.
  • ÅbningstiderMan-fre: 8.30-19 / Lør: 8.30-17 / Søn: Lukket
  • Du kan benytte dit værdibevis t.o.m. d. 1/4 2023.
Indlæser kort...
Støbegodsvej 1 2450 København SV