NORDHAVN COFFEE ROASTERS

Frit valg: 4 poser kaffebønner (1 kg.) hos hypet københavnsk mikroristeri

360 DKK / 199 DKK

500 købt
0
  • Frit valg på bønner hos Nordhavn Coffee Roasters
  • 45 % rabat på 4 x 250 g poser hjemmeristet specialkaffe (Din pris: 199 kr.)
  • Du kan benytte dit værdibevis helt frem til d. 31. august 2023

Bæredygtigt kaffenørderi i Nordhavn

I det ægte Nordhavn, tæt på både, havn og autentiske industribygninger, finder du et af landets bedste kafferisterier. Navnet er Nordhavn Coffee Roasters, og så snart du træder ind i den hyggelige industribygning, omringet af kaffeposer med duften af ægte kaffe over alt, ved du, at du har fundet et helt specielt sted. Her har ægte kaffenørder specialiseret sig i at riste og indkøbe bønner, så du kan få den allerbedste kaffeoplevelse (nogensinde?).

Specialristeriet har haft samarbejder med Hansen is, og deres bønner er almindeligt kendt som nogle af de lækreste i landet. Og nu kan du spare 45 % på 4 poser bønner á 250 g. Du får helt frit valg på fire poser kaffe - og en unik chance for at få personlig vejledning, så du kan få dine yndlingssmage, -dufte og -noter med hjem i bønne-form.

Er du fx mest til mellemristet kaffe med noter af chokolade, frugter og ristede nødder? Så er det økologiske blend Chiapas fra Mexico noget for dig. Vil du have lidt syrlighed - så er Marcala din bønne. Eller drikker du mest stempelkaffe? Så er NCR's 'Havnens Stempel' et must. Det er heller ikke sikkert, du ved det - men efter en snak med de ægte kaffenørder hos Nordhavn Coffee Roasters, er vi sikre på, du bliver meget klogere. Og du kan godt smage forskellen.

Fra grønne bønner til din kaffekop

Nordhavn Coffee Roasters indkøber selv deres bønner så friske, at de stadig er grønne. Og efter de har udvalgt nogle af verdens mest velsmagende bønner, er det her, det rigtige håndværk kommer ind i billedet. For bag de avancerede maskiner er der ikke præindstillede robotter. Her står Master Coffee Roaster Torsten Rosell, der sørger for, at bønnerne ristes til perfektion. 

Bønner med en historie

"We dare to care" - sådan lyder Nordhavn Coffee Roasters motto. Mikroristeriet tror nemlig på en bevidst indkøbsfilosofi, der både tager din sanselige oplevelse såvel som den miljømæssige og sociale indvirkning i betragtning. Det betyder, at de kun skaffer kaffe fra landmænd, der tager ansvar for deres medarbejderes videre uddannelse og bemyndigelse og sigter mod en mindre indvirkning på det lokale miljø. Derfor finder du ikke blot fantastisk kaffe her - du finder også bønner med en historie; kaffen fra  Nyamesheke som bidrager til kvinders uddannelse og vilkår i Rwanda.

Glæd dig til at besøge NCR, som tilmed har et hyggeligt gårdmiljø, hvor man kan nyde kaffe i solen, eller på en slentretur langs den fine havnepromenade.

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis: man-fre: 8-15.
  • Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 31/8 2023
Indlæser kort...
Skudehavnsvej 13 2150 København