VESTERBROS ORIGINALE BURGERRESTAURANT

5 ♥ i Politiken: De har lavet nogle af byens bedste burgere i mere end et årti!

160 DKK / 96 DKK

1072 købt
0
  • 1 valgfri burger + 1 valgfri pommes frites hos Vesterbros Originale Burgerrestaurant til en værdi af 160 kr. (Din pris: 96 kr.)
  • Spis din mad i den hyggelige restaurant på Istedgade
  • Du kan benytte dit værdibevis helt t.o.m. 31. maj 2024.

Fans: Politiken, Alt for damerne, Mig og Kbh - og dig?

Konkurrencen er hård på den danske burgerscene. Men én af de spillere, der har været med fra starten, det er Vesterbros Originale Burgerrestaurant. Og det er der én god grund til: I mere end et årti har de holdt det tårnhøje niveau, og der er ingen tvivl om, at de stadig serverer nogle af byens lækreste og mest mundvandsfremkaldende burgere. Derfor har Politiken givet dem 5 ud af 6 stjerner og kåret dem til nogle af byens bedste burgere flere gange, Alt for damerne har rost dem til skyerne, og Mig og Kbh lovpriser de saftige burgere. 

Og i et specielt samarbejde med Niche kan du nu se frem til at spare hele 40 % på en valgfri burgermenu i den hyggelige restaurant centralt på Istedgade. Er du til en klassisk burger med fluffy bolle, saftigt og friskhakket oksekød, sprød bacon og cheddar? Eller en crispy fried chicken med chilimayo, relish og avocado? Eller en bøfsandwich - selvfølgelig med brun sauce? Valget er dit! 

Hjemmelavet succes er vejen frem

Men hvad er så hemmeligheden bag Vesterbro Originale Burgerrestaurants succes? Det lyder måske kedeligt, men svaret er slet og ret gode råvarer, kompromisløs kvalitet, hjemmerørte mayoer, ja selv ketchuppen er hjemmelavet, og ikke mindst oksekød i særklasse. Din 200 g. bøf er selvfølgelig perfekt medium rosa stegt - og ved du hvad? Du kan smage forskellen! 

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis: man-fre: 15-23 / lør-søn: 12-22 
  • Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 31. maj 2024
  • OBS: Gælder ikke til den almægtige burger
Indlæser kort...
Istedgade 34 1650 København V