NORDHAVN COFFEE ROOM

1 kg. kaffebønner hos hypet københavnsk mikroristeri - afhent i KBH K

300 DKK / 180 DKK

750 købt / 250 tilbage
Slutter om 12t 37m 18s
  • Frit valg på 3 forskellige bønner hos Nordhavn Coffee Room
  • 40 % rabat på 1 kg pose hjemmeristet specialkaffe (Din pris: 180 kr.)
  • Du får frit valg mellem Everyday Coffee, Goodmorning Coffee og Afterdinner Coffee
  • Du må købe lige så mange værdibeviser, som du vil!
  • Du kan benytte dit værdibevis helt frem til d. 31. august 2024

Bæredygtigt kaffenørderi fra Nordhavn

I smørhullet mellem SMK og Kongens Have finder du en af landets hyggeligste kaffebarer. Navnet er Nordhavn Coffee Room - og her får du kaffenørderi på et helt nyt plan. De har nemlig specialiseret sig i at riste og indkøbe bønner i det ægte Nordhavn, så du kan få den allerbedste kaffeoplevelse (nogensinde?). 

Specialristeriet har haft samarbejder med Hansen is, og deres bønner er almindeligt kendt som nogle af de lækreste i landet. Og nu kan du spare 40 % på et helt kilo! Du får helt frit valg på tre forskellige slags - og en unik chance for at få personlig vejledning, så du kan få dine yndlingssmage, -dufte og -noter med hjem i bønne-form.

Er du fx til en kaffe til filter og stempel, skal du vælger Everyday Coffee - med en let bund af lys chokolade og en lav syrlighed. Hvis du bedre kan lide en lidt mere mørkristet kaffe med mørk chokolade i smagen, skal vi vælge Goodmorning Coffee. Du kan også vælge NCR's specielle Afterdinner Espresso, som er en rund og mild espresso med lav syrlighed og høj sødme. Kaffen har en let smag af tropisk frugt og krydderier som passer perfekt efter et godt måltid.

 

Fra grønne bønner til din kaffekop

Nordhavn Coffee Roasters indkøber selv deres bønner så friske, at de stadig er grønne. Og efter de har udvalgt nogle af verdens mest velsmagende bønner, er det her, det rigtige håndværk kommer ind i billedet. For bag de avancerede Giesen W15 kafferister-maskiner er der ikke præindstillede robotter. Her står Master Coffee Roaster Torsten Rosell, der sørger for, at bønnerne ristes til perfektion. 

Bønner med en historie

"We dare to care" - sådan lyder Nordhavn Coffee Roasters motto. Mikroristeriet tror nemlig på en bevidst indkøbsfilosofi, der både tager din sanselige oplevelse såvel som den miljømæssige og sociale indvirkning i betragtning. Det betyder, at de kun skaffer kaffe fra landmænd, der tager ansvar for deres medarbejderes videre uddannelse og bemyndigelse og sigter mod en mindre indvirkning på det lokale miljø. Derfor finder du ikke blot fantastisk kaffe her - du finder også bønner med en historie; den lysristede Everyday Coffee består af 100 % økologiske bønner fra Nicaragua - og den mellemristede Goodmorning Coffee er ligeså et blend mellem bønner fra Nicaragua og Honduras. 

Glæd dig til at besøge NCR; en hyggelig kaffebar i Indre By med landets bedste bønner!

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis: man-fre: 8-17, lør-søn: 10-17
  • Du kan benytte dit værdibevis helt frem til d. 31. august 2024
Indlæser kort...
Georg Brandes plads 2 1307 København