YUM

Anbefalet af migogkbh: Frit valg hos yogi-café med havudsigt i det nye, hippe Sydhavnen

200 DKK / 120 DKK

803 købt
0
  • Du får frit valg for 200 kr. til yum (Din pris: 120 kr.) 

  • Du kan benytte dit værdibevis t.o.m. d. 12. august 2024.

  • Café med stor vægt på økologisk og bæredygtig mad, liggende ned til vandet på Teglholmen

  • Du sparer 40 % på hele menuen: latte, bowls, vietnamesiske bahn mi, brunch tallerkner, lækre drinks- og meget mere!

Vegetarisk café med havudsigt

Et yogastudie og et spisested lyder måske umiddelbart som et umage match. Men intet kunne være længere fra sandheden. For hos yum formår de nemlig virkelig at forene de to verdener under én fællesnævner: ting der er dejlige og gode for dig. Som migogkbh bemærkede, da de var forbi: Det er noget, der virkelig fungerer!

Den lyse, asiatisk inspirerede café ligger med udsigt til Teglholmens blå bølger, og her kan du lade det rolige vand vugge dig til indre ro, alt imens du sætter tænderne i retter fra yums friske, lækre og hjemmelavede menu.

Og i et specielt samarbejde med Niche sparer du 40 % på hele menukortet! Er du til fluffy-hvide baos med jackfruit, koriander og hjemmelavet sesammayo? En farveeksplosion af en 'rainbow latte' - med plantemælk og alskens gode sager? En miso-pho? Eller noget helt andet? Du får frit valg til hele kortet med Niche - se det her.

Nåhja, og så kan du både bruge dit værdibevis om morgenen, til frokost - eller en perfekt sommeraften ved det københavnske vand!

Sundhed indefra og ud

Hos yum skal det ikke bare smage godt. Det er også vigtigt for ejerne, at alt, du finder på menuen, netop er godt for dig. Derfor er deres ingredienser næsten altid økologiske og naturlige, de støtter for så vidt muligt lokale producenter, der både behandler dyr og grøntsager godt - og så er de 100 % vegetariske. 

... Men helt helligt skal det ikke være! For som yum fortalte Niche, da vi var forbi, "består livet både af yin og yang" - og derfor har de også et stort udvalg af lækre desserter, forfriskende drinks og snacks fra petit fours til sprød-bløde vafler med hjemmelavet nutella og banan. 

Østlig filosofi - for sind og smagsløg

Yogaen kommer fra Asien, og den er meget mere end bare en træningsform. Det ved de også hos yum yoga og café, der lader hele den østlige filosofi strømme gennem deres café. Resultatet er, at du kan opleve indre ro, samtidig med at du får en fantastisk smagfuld spiseoplevelse - smækfuldt med øko-råvarer, asiatiske tilsmagninger, et farvehav og andre sager, der både er godt for din krop og dine smagsløg.

I deres flotte, lyse café kan du nyde en lækker morgenmad, en snack, en sund og mættende aftensmad eller et godt glas vin, at drikke med udsigt over vandet. Er vejret til det, kan du sidde udenfor i solen.

Glæd dig - eller som de siger hos yum: Yumasté! 

 

Indløsning
  • Åbningstider: Mandag - fredag: 8:00-20:00 / Lørdag: 8:30-20:00 / Søndag: 8:30 - 19:00

  • Du kan benytte dit værdibevis t.o.m. d. 12. august 2024.

  • Obs: Der kan være længere ventetid i weekenderne, end på hverdage.

  • Værdibeviset skal bruges af én person på én bestilling. I må derfor gerne komme flere personer med hver jeres værdibevis.

  • OBS! Du skal bruge hele dit værdibevis på en gang og kan således ikke splitte det op. Et eventuelt restbeløb kan ikke udbetales.

Indlæser kort...
Alliancevej 22 2450 København