Tilbuddet er udløbet

Strandmøllekroens store frokostbord

6 delikate anretninger - med landets bedste udsigt!
 4,2
  2930 Klampenborg
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Strandmøllekroens store frokostbord

199,-
559 har købt

PRIS I ALT: 199,00 DKK
PRIS I ALT: 199,00 DKK
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
199,-
559 har købt
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
STRANDMØLLEKROEN

På Strandmøllekroen får du en udsigt, der tager pusten fra dig! I det smukke bindingsværkshus fra 1811 spiser du nemlig blandt Dyrehavens gyldne efterårskroner, mens brusende Øresund breder sig ud som et blåt vidunder for øjnene af dig. Det gør frokost-udsigten til en af de smukkeste i hele Danmark. 

Og maden? Den kan kun matche! Her kan du nyde en frokost med 6 anretninger, hvor der kælet for alle detaljer. Nøje udvalgte råvarer, smukke anretninger og nordiske tilsmagninger går hånd i hånd. Her kan du fx glæde dig til en sprød rødspættefilet med remoulade og citrongelé, rejer vendt i citron med vesterhavsost og en klassisk roastbeef med alt hvad der hører til.

Dansk design sætter rammen
Hos Strandmøllekroen er det ikke bare udsigten og maden, der er fantastisk. Selve bygningen rummer også på mere end 210 års sjæl - men ekstremt velholdt. Her møder de herskabelige høje paneler smukke designklassikere i form af smukke, behagelige stole i kernetræ og læder. Glæd dig til at nyde din frokost i de lyse lokaler, hvor skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Sharing is caring
Hos Strandmøllekroen er du sikker på, at der er kælet for både råvarer, smag og smuk anretning til din frokost. Kvaliteten af maden lever altid op til restaurantens høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger af frokostklassikere sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde. 

Glæd dig til 6 uovertrufne serveringer - serveret 'family style', så I kan nyde hinandens selskab over maden.

12

Indløsning

Glæd dig til: 

  • 6 anretningers frokost på Strandmøllekroen (199,-)

Psst! Læs mere om din menu under information.

Indlæser kort...
Strandmøllekroen
Strandvejen 808 2930 Klampenborg