Gastro-superstjerner på Strandmøllekroen
Du kender de der helt særlige aftener. Hvor rammerne, selskabet og ikke midst maden er perfekt. Sådan én aften har du i vente her. I et helt eksklusivt event er nogle af Danmarks største gastronomiske superstjerner gået sammen om at skabe en aften, vi er sikre på, I vil mindes, på historiske Strandmøllekroen.
I unikke rammer på kroen, der stammer fra 1500-tallet, samles I ved underskønne langborde. Lad hyggen og den gode smag være i højsædet, når Strandmøllekroen, Bagsværd Lakrids og Frederiksberg Chokolade går sammen for at give dig en oplevelse med det bedste fra alle verdener.
Håndværk. Smag. Kvalitet.
Aftenen starter med, at I bliver vist hen til jeres bord på den underskønne kro. Her ligger Øresund som et blåt bagtæppe, mens I indtager en 7 anretninger menu fra Strandmøllekroens nye stjernekok. 7 små anretninger, hvor at fra avokado til laks, kammusling og boeuf bearnaise går op i en delikat højere enhed. Og selvfølgelig kan der købes et væld af drikkevarer i baren - og andre lækkerier, når middagen og smagningen er overstået.
Herefter kommer Bagsværd Lakrids og Frederiksberg Chokolade og giver en kort introduktion - og du får selvfølgelig lov til at smage på de søde sager. Her går gammelt håndværk, gode smage og råvarer i en kvalitet, du ikke finder andre steder, sammen i en skøn symfoni.
Gastronomiske superstjerner
Om Bagsværd Lakrids:
- Bagsværd Lakrids vandt guld ved Danish Liquorice Taste Award i 2020, bronze i 2019 og sølv i 2018
- Bagsværd Lakrids er startet i januar 2015 af ingeniørerne Søren Beier og Morten Kornbech.
- Hele produktionen af den lakrids, der leveres til ca. 500 forhandlere, foregår på Bagsværd Hovedgade. Alt er håndlavet.
Om Frederiksberg Chokolade:
- 100 % håndlavet kvalitets-chokolade med de bedste råvarer
- Har egen chokolade-plantage i Colombia - som de eneste i Danmark
- Ejeren Tina Jacobsen Wilstrup har modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget
- Mange af stedets opskrifter går helt tilbage til deres begyndelse i 1923, og chokoladen fremstilles, som man gjorde det for snart hundrede år siden
Kaffe og dessertbræt med bl.a. håndlavet flødebolle fra Frederiksberg Chokolade kan tilkøbes på dagen
Indløsning
Dine 7 serveringer består af:
- Kroens maltbrød med solsikkekerner med pisket smør
- 2 stk. Avokadokompot - fermenteret hvidløg - syltet chili - smørristet blinis
- Brandade på let røget kammusling og kartoffel - syltet kål - saltede mandler - porrestøv
- Laksemousse – brændt agurk - syltet tomat - rugbrødschip
- Rørt oksetatar - luftigt brød stegt i purløgsolie - hasselnødder & cognac - purløgsemulsion - syltede rødløg
- Glaseret oksetyksteg – kold bearnaise – syltede sennepskorn - perleløg
- Fritter - Vesterhavsost - bernaiseemulsion
Derudover er får du:
- Smagning af lakrids fra Bagsværd Lakrids
- Smagning af Frederiksberg Chokolade
- Kort introduktion til Bagsværd Lakrids og Frederiksberg Chokolade
- Mulighed for at købe drikkevarer på dagen
- Mulighed for at købe både chokolade, lakrids og hjemmelavede flødeboller på dagen til særpris
- Kaffe kan købes til eksklusiv særpris på dagen
Du kan vælge mellem følgende datoer:
- 8. februar, kl. 18
- 9. februar, kl. 18
- 10. februar, kl. 18
- 11. februar, kl. 18
- 12. februar, kl. 18
- 15. februar, kl. 18
- 6. marts, kl. 18
- 7. marts, kl. 18
- 8. marts, kl. 18
- 9. marts, kl. 18
- 10. marts, kl. 18
- 11. marts, kl. 18
- 15. marts, kl. 18
- 16. marts, kl. 18
- 17. marts, kl. 18
- 18. marts, kl. 18