Tilbuddet er udløbet

3 retter på Strandmøllekroen

Glæd dig til en udsøgt, moderne middag med uovertruffen udsigt
 2930 Klampenborg
Strandmøllekroen Aps er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

3 retter på Strandmøllekroen

240,-
303 har købt

PRIS I ALT: 240,00 DKK
PRIS I ALT: 240,00 DKK
Strandmøllekroen Aps er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
240,-
303 har købt
Strandmøllekroen Aps er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
STRANDMØLLEKROEN APS

 

Så snart du træder ind ad døren på Strandmøllekroen, mærker du historiens vingesus. De originale vinduer, de smukke bjælker og hele den hyggelige stemning vidner om en kro, hvor mennesker har mødtes i over 200 år. Men Strandmøllekroen har meget mere at byde på end historiske lokaler og landets bedste udsigt. Her bliver der lavet moderne nordisk gastronomi på absolut højeste niveau. Og de har en ny stjernekok i køkkenet, hvor han tryller han med nordiske tilsmagninger, fantastiske anretninger og ikke mindst gode råvarer.

Glæd dig til en smagfuld krabbebisque med friske blåmuslinger, rosa græsfodret okse fra uruguay, der smelter på tungen med cremet æble- og pebersauce - og afslut måltidet med en kraftig, rig chokoladekage med pekannødder og karamel - og en mousse på nødder og mælkechokolade. 

Unik bygning - meget mere end mursten
Strandmøllekroen byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år.

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper, hvor dansk design lyser op - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Minutiøst kokkearbejde
Hos Strandmøllekroen er du sikker på, at der er kælet for både råvarer, smag og smuk anretning. Kvaliteten af maden lever altid op til restaurantens høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde.  

Indløsning

Glæd dig til: 

  • 3-retters aftenmenu på Strandmøllekroen
Indlæser kort...
Strandmøllekroen Aps
Strandvejen 808 2930 Klampenborg