NYHED: Smag 9 brunchserveringer fra Michelin-kok i Carlsberg Byen
110
DKK
FØRPRIS 199 DKK
Spar 89 kr.
2504 har købt
Alexanders Bistro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Glæd dig til 9 brunch-anretninger:
Eggs Benedict - Pocheret økoæg, engelsk muffin, luftig hollandaise på chiffon, lyngrillet spinat * Bagt grape & mynte * Chiagrød - på mandelmælk, ægte vanilje, passionsfrugtpuré, bær, hjemmelavet granola * Parmaskinke - Selvimporteret fra parma, hjemmehængt * Gruyère ost * Chocolate spread - fra Peter Beier * Surdejsbrød & pisket smør - Bagt af Lars, af over 100 år gammel surdej * Tarte tatin - med vaniljeis fra Peter Beier, af æbler fra egen plantage (i sæson) * Årstidens misosuppe - på trøffel, svampe og ugens urtestilke
Traditioner og opfindsomhed
Glem alt, hvad du synes, du ved om en brunch. I den hippe og pulserende Carlsberg Byen slog Alexanders Bistro sidste år dørene op for en bistro, der ligesom den nye bydel forener det klassiske og det nye, traditioner og opfindsomhed. Kokkene er hapset direkte fra Michelin-restauranter i København og Paris, og niveauet er tårnhøjt - krydret med en hyggelig, hjemlig stemning.
Glæd dig til Alexanders Bistros uovertrufne brunch - du får bl.a. en blød eggs benedict med luftig hollandaise på chiffon og spinat grillet på yakatori-grill, hjemmeimporteret og -hængt parmaskinke fra Parma, Peter Beiers legendariske chokolade-spread, surdejsbrød, en japansk misosuppe med trøfler og en tarte tatin, der laves på æbler fra egen plantage, når de er i sæson.
"Du kan få bacon alle steder"
Ét er at du er sikker på at få en velsmagende brunch med fantastiske specialimporterede råvarer hos Alexanders Bistro. Men samtidig er brunchen ikke, som en, du kan finde andre steder i byen. Eller som derhjemme. Som ejeren Alexander Beier fortalte, da vi var forbi: "Jeg elsker bacon, men du kan få bacon alle steder. Når man går ud at spise, ønsker vi at give folk en oplevelse, de ikke kan lave hjemme i deres eget køkken."
Derfor får du, foruden lækre specialiteter som selvimporteret hjemmehængt parmaskinke fra, ja, Parma, Peter Beiers legendariske chokoladespread og klassisk lækker Gruyère også andre og mere specielle retter. Fra Alexanders tid i Tokyo er inspirationen faldet på en klar, nærende misosuppe med trøffel, og køkkenchefen Frederik mindes sin tid på Michelin-restauranter i Paris med den legendariske søde tarte tatin - en lun, karamelliseret æbletærte med vaniljeis.
En opvækst med mad
Alexander Beier, der har Alexanders bistro, har et navn, der forpligter. Som søn af Peter Beier er han vokset op omkring gode smage, hygge - og ikke mindst fantastiske råvarer. Derfor er chokoladen også fra egen plantage, skinken er specialimporteret og hjemmehængt, brødet laves på basen af en surdej fra Provènce, der er mere end 100 år gammel – og når de er i sæson er både bær, krydderurter og æbler fra egen urtehave og plantage.
Alexander har skabt Alexanders Bistro, fordi det var noget, der manglede i den nye, moderne Carlsberg Byen: Et sted, hvor der er plads til at hygge, til at drikke fantastiske cocktails, til at sidde foran pejsen, til at spille spil - og hvor maden er på niveau med toprestauranter i smag, kvalitet og omhuen, der er lagt i den.
Glæd dig til at nyde en brunch ud over det sædvanlige - du kan bruge dit værdibevis helt indtil september, så når vejret er til det, kan du også spise ude på bistroens hyggelige terrasse lige ved Carlsberg Byens legendariske elefanter.
Max. 2500 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person
Glæd dig til:
Alexanders Bistros brunch i 9 serveringer - til 1 pers.
Husk at medbringe dit referencenummer ved indløsning.
Værdibeviset gælder for 1 person.
Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er restauranten berettiget til at indløse dit værdibevis.
Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.