5-retters nordisk menu hos Mes - 5 ★ i Berlingske

Spar næsten 50 % hos topanmeldte Mes - Top-kok med erfaring fra Noma, Geranium, Falsled kro og El Bulli
 4,1 stjerner
  1620 København V
Restaurant Mes er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 495 KR. / SPAR 44 %
Tilpas din bestilling

5-retters nordisk menu hos Mes - 5 ★ i Berlingske

275,-
189 har købt

PRIS I ALT: 275,00 DKK
PRIS I ALT: 275,00 DKK
Restaurant Mes er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
275,-
189 har købt
Restaurant Mes er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
RESTAURANT MES

Din 5-retters menu består af: 

Menuen er tilpasset sæsonens råvarer og kan derfor variere. 

  • Sæsonens asparges med ramsløg

  • Grød med svampe og gammel knas

  • Tatar med stenbiderrogn

  • Kalvespidsbryst med sæsonens grøntsager

  • Jordbær og hyldeblomst

  • inkl. brød og smør

Nordiske teknikker og gourmet på den hyggelige måde 

Mads Rye Magnussons populære restaurant Mes har været nævnt i Michelin-guiden. Og det er ingen tilfældighed - for her forener Magnusson nemlig sin baggrund fra bl.a. Noma og Geranium med priser, hvor de fleste kan være med. Det er gastronomi og smag på højt plan - men for alle! Derfor kan man roligt kalde Mes én af byens bedste restauranter - med 5 stjerner i Berlingske og rosende ord hos både Finans og migogkbh.

Glæd dig til en 5-retters menu, der består af 3 snacks med friskfangede lækkerier fra havet. Derefter får du en frisk, let tatar med sæsonens stenbiderrogn. Du kan også glæde dig til et kalvespidsbryst af mørt, saftigt kød af høj kvalitet. Og selvfølgelig slutter menuen med sommerdesserternes konge: hjemmelavet is. 

Michelin-anbefalet - til priser hvor du kan være med

Mes kalder selv deres restaurant for affordable luxury. Her leverer de nemlig hverdagsluksus i form af gastronomi fra øverste hylde - til priser, hvor du kan være med. Derfor har MES også siden deres åbning været et sted, der bliver frekventeret af kokke - som Berlingskes anmelder skrev, da de var forbi: "De må undre sig over, hvor meget smag Mads Rye Magnusson formår at vride ud af sit uhyre sikre og stramt styrede gourmet light-køkken – og så til den afsindigt lave pris."

Vil du gerne samle familien til gourmet-light - men uden at sprænge budgettet? Så er Mes vejen frem - her får du nemlig virkelig meget velsmag, smukke anretninger og højgastronomi; men med afslappet stemning, nordisk stil og behagelige lokaler med mørkt nordisk interiør og grønne planter på væggene. 

Og stemningen? Hos Mes er du sikker på, at der bliver kræset for dig og dine medspisere. Som top-kok og ejer Mads Rye Magnusson selv siger det: "Vores gæster skal have en ekstraordinær og luksuriøs restaurantoplevelse, som de ønsker at vende tilbage til igen og igen.” 

2

Indløsning

  • Åbningstider: Man-lør: 17:30-24 (køkkenet lukker kl. 22:30)
  • Hjemmeside: www.restaurantmes.dk/main
  • Dit værdibevis kan benyttes t.o.m. d. 12/8 2024

Gæsternes anmeldelser

Mes har mere end 4 ud af 5 stjerner på Google - ud af mere end 500 anmeldelser! Læs et udpluk her: 

"En sublim oplevelse, vi sent glemmer. En ung smilende tjener med sans for betjening der gør at man føler sig velkommen. Ved servering af de skønne retter fik vi en god forklaring på hvad vi skulle nyde. Det er ikke sidste gang vi skal på restaurant Mes. Menu kort og billeder følger. Jeg skal lige nævne det lille special bagte brød, med tilhørende pisket smør med purløg. MUMS. Da der blev serveret, var ens umiddelbare synspunkt at det var små portioner, men min hustru og jeg var enige om at vi var godt mætte da vi gik." - Erik, Google

"Midt på Vesterbrogade ligger Mes, en lækker restaurant hvor man næsten kan undre sig over det høje niveau. Retterne er spændende smagsoplevelser med masser af timer og energi lagt i dem.
Var så heldig at smage en tindrer-menu, det kan klart anbefales at holde øje med." - 
Kristine, Google 

"Som uddannede kokke vil vi meget gerne lære, overraskes og provokeres lidt når vi er ude at spise. Det blev vi på MES, og forretten med agurk, daikon, kamille og ost sad lige i skabet. Mellemretten med grød, syltede svampe og creme på Comté var sindssygt lækker, når man kom ned under det lidt for generøse lag af purløgsstøv. Tataren var klart en af de bedre variationer, vi nogensinde har smagt, og det er mange! Røget olie og hasselnødder og masser af karse. Mums. (...) Vi gik derfra mætte, glade og med en masse nye inputs." - Rasmus, Google

Indlæser kort...
Restaurant Mes
Vesterbrogade 55, 1620 København V