Valgfri 3-retters argentinsk menu hos Tango y Vinos

Anbefalet i Politiken: Smag en autentisk bid af Buenos Aires i Indre By
 4,3
  1052 København K
Tango y Vinos er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 600 DKK | DU SPARER 50 %
Tilpas din bestilling

Valgfri 3-retters argentinsk menu hos Tango y Vinos

299,-
253 har købt

PRIS I ALT: 299,00 DKK
PRIS I ALT: 299,00 DKK
Tango y Vinos er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
299,-
253 har købt
Tango y Vinos er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
TANGO Y VINOS

Glæd dig til:

Tango y Vinos har argentinsk stemning og masser af god mad. Du får 3 valgfri retter fra deres kort:

  • Forret vælg f.eks mellem: burrata med oliven og chimichurri, oksecarpaccio, ceviche af kammusling med kaviar

  • Hovedret vælg f.eks. mellem: linguine med tigerrejer, dagens fisk, bøf bearnaise med 220 g bøf

  • Dessert vælg f.eks. mellem: Strawberry crumble, key lime pie eller ost

Se det fulde menukort HER.

Livemusik og fusionsmad

Hvis man vil smage en bid af et ægte sydamerikansk køkken - og ikke mindst argentinsk stemning! - har de fleste københavnere godt vidst, hvor man skulle gå hen i over 15 år. Her er der nemlig kun ét svar: Tango y Vinos i Herluf Trolles Gade bag Nyhavn.

Da Politiken var forbi, kaldte de det "Ét hundrede procent Buenos Aires!". Og det er der noget om. Her er det nemlig de argentinske traditioner som livemusik, dans, varm indretning, røde vægge og god vin, der pryder restauranten. Og så er der maden - hos Tango y Vinos forener de det allerbedste fra de sydlige himmelstrøg med Middelhavs-favoritter. Og resultatet er intet mindre end mageløst.

Og nu kan du glæde dig til en valgfri 3-retters menu fra deres kort. Hvad end du er til møre, røde bøffer af argentinsk kvalitet, perfekt pasta eller fisk, har Tango y Vinos noget for dig.

Det bedste fra to verdener

Maden hos Tango y Vinos kombinerer det bedste fra to verdener. Her er det sydamerikanske køkken nemlig parret med mere sydeuropæiske smage, og fusionen er helt genial. Glæd dig til at smage en klassisk, cremet burrata - med den argentinske krydderurtesauce chimichurri på toppen. Eller cremet linguine med jamon serrano.

Men du kan selvfølgelig også glæde dig til klassikere som en stor, rød bøf på 220 g; serveret med hjemmelavet bearnaise og sprøde, gyldne fritter - eller dagens lækre, grillede fisk. Du afslutter din menu med en sød dessert eller smagfulde, aromatiske oste.

Tangoen flyder fra højttalerne

... og sender tankerne hen på en autentisk restaurant i Buenos Aires. På de røde vægge hænger der fotos af alle fra frihedskæmperen Che Guevara til kvinder og mænd i dans og det lyseblå argentinske flag med den gyldne sol.

Saml familien til en anderledes oplevelse i København K - i weekenden er der endda altid livemusik, og du kan være heldig at fange et liveband i hverdagene!

5

Indløsning

  • Dit værdibevis kan benyttes indtil d. 30/9 2024

  • Åbningstider: Mandag-onsdag: 17-32 / Torsdag: 17-23:30 / Fredag-lørdag: 17-02

Gæsternes anmeldelser

"Mit nye wauu sted...
Tango og Vinos er en autentisk argentinsk restaurant, der fanger sjælen af Buenos Aires i hjertet af byen. Jeg besøgte restauranten for nylig, og det var en uforglemmelig oplevelse.

Først og fremmest var atmosfæren utroligt charmerende. Restauranten var smukt indrettet med argentinske kunstværker og tango-tema dekorationer, der skabte en romantisk og indbydende stemning. Live tango-musik spillede i baggrunden og gav stedet en ekstraordinær stemning.

Nu til maden - Tango og Vinos skuffer bestemt ikke. Menuen byder på et bredt udvalg af argentinske specialiteter, herunder saftige bøffer, empanadas og lækre grillet lam. Jeg valgte en saftig bøf med chimichurri-sauce, og den var simpelthen fantastisk. Kødet var mørt, saftigt og fyldt med smag.
" - Thomas, Google

"Hyggelig restaurant tæt på det Kongelige teater og Nyhavn .
Fik en dejlig svampesuppe og derefter en god ribeye steak. Tjeneren foreslog vine som passede rigtig godt til maden.
" - Lennart, Google

"Hyggelig cafe/restaurant/bar i hjertet af København. Lækkert tapas i smukke omgivelser af stemning og god musik. Vin som kun kan pryde ganen sammen med maden (Bøfferne skal klart smages næste gang). Priser der er til at overkomme, trods beliggenhed. Jeg vil klart anbefale denne lille perle i kbh." - nnenna, Google

Indlæser kort...
Herluf Trolles Gade 9, 1052 København K