8 serveringer hos 4-stjernede The Vietnamese
Din 8-retters menu består af:
Grillede kammuslinger med saltet æg og ostecreme - chilisalsa (Sò Điệp Nướng Muôi Phô Mai)
Sprødstegte hjemmelavede forårsruller med grøntsager, svinekød og judasører-svampe (Chả giò)
Friske rispapirruller med tørrede rejer, salami, æg, gulerødder og jicama (Bò Bía)
Grillet rød karry med tigerrejer og mangosalat (Gòi xoài tôm)
Sød-syrlig suppe med tamarind - fisk, tamarind, ananas, tomat, elefantørestok, chilipeber, rismarkens urter, koriander (Canh Chua Cá)
Kokkens signatur: Grillet kylling marineret i vietnamesisk krydderiblanding m. salat (Gà Nuớng Muôi Ót Xà Tat)
Køkkenchefens dampede ris med kokos, forårsløg og sort sesam (Cơm Hâp Nước Dừa)
Mango Panna Cotta med kokos, mango, mint og mangocoulis (Chè Xoài Nước Dừa)
Du kan se menuen via. linket her
4 ★ i Berlingske og JP: Rene og sanselige smage i hjertet af Kbh!
I Store Kongensgade i det inderste København finder du en perle af en vietnamesisk restaurant. The Vietnamese er flere gange blevet beskrevet som en af Københavns allerbedste asiatiske restauranter - og nu kan du glæde dig til en 8-retters menu, der sender dine smagsløg i feststemning og direkte østpå.
Glæd dig bl.a. til traditionelle, sprøde vietnamesiske forårsruller, vietnamesisk sur/sød suppe, mango panna cotta - og meget mere! Hos The Vietnamese er de også eksperter i cocktails og god vin, så vi anbefaler, at du køber en vin- eller cocktail-menu på dagen!
Las os samles om maden
Sommeren er en tid, hvor man samles om oplevelser med gode venner - og måske er der noget eller nogen, som skal fejres. Hos The Vietnamese har chef Duc Hoy Ho sammensat en delikat menu, der er planlagt ned til mindste detalje. I kommer godt rundt om det vietnamesiske køkken, og smagene tager jer med på en rejse, I sent vil glemme.
Anmelderroste kokkebrødre bag gryderne
I spidsen for The Vietnamese står de to rutinerede Do-brødre, der har Vietnam som bagland. De værner om kvaliteten i deres mad, og her er det meste lavet fra bunden. Som Svend Rasmussen skriver i sin anmeldelse for Berlingske: "Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed". Nyd en hyggelig aften og skøn mad på den anmelderroste restaurant - det bliver en sand fornøjelse for dine smagsløg!
Læs Jyllands-Postens rosende anmeldelse HER
Læs Berlingskes rosende anmeldelse HER
Indløsning
Dit værdibevis kan benyttes t.o.m. d. 19/11 2024.
Åbningstider: Man-tors: 17-22, Fre-lør: 17-22
Gæsternes anmeldelser
Den bedste Vietnamese restaurant i København. Dine smagsløg vil elske dig for de lækre retter! - Karin, Google
Vi har nu besøgt the Vietnamese 2 gange og begge gange var en stor oplevelse. Spændende mad på en hyggelig restaurant. - Andreas, Google