Fine-dining fiske- og skaldyrsmenu hos Lorraine | 4 serveringer
Se frem til 4 fortryllende serveringer:
1. servering : 1 østers med marineret rødbedesalat
2. servering: Kammuslinger i cremet sovs med æble og bacon, brødkurv med friskbagt timian brød
3. servering: Tun Tataki - flamberet tun i yuzu ponzo sovs med sesam og chili
4. servering: Dagens dessert
(Består af enten: Chokolademousse, Chokoladekage, Æblekage, Citronmereng eller Knafeh)
Livlige smagsnuancer på tallerkenen
Denne her menu må du ikke gå glip af!
På smukke Smallegade, i fantastiske, klassiske Frederiksberglokaler finder du en perle - som i det seneste år har forkæle de lokale med lækre retter og farverige cocktails. Her møder de friske og fiskede smage fra middelhavet, de krydrede og saltede nuancer fra mellemøsten. Lorraine laver farvestrålende, overdådige menuer med masser af krydderier, farver, krydderurter og ikke mindst smag - og samtidig har de bibeholdt den klassiske Frederiksberg-charme, som de smukke lokaler på Smallegade 39 fortjener. Her er indretningen holdt i stilfuld Frederiksberggrøn, sort og messing, og den meget hjemlige og hyggelige stemning bliver virkeligt bragt i spil på de omtrent 35 spisepladser, som restauranten har.
Til gengæld får maden lov til at brede sig, være vild, farvestrålende - og sindssygt smagfuld! Kombinationen er ret unik; ligesom resten af Lorraines koncept.
Og i et specielt samarbejde med Spis i Byen, kan du nu glæde dig til at smage det bedste fra det i forvejen velsmagende menukort. Denne menu er nemlig centreret om fisk og rummer de bedste smage fra mellemøst- og middelhavskøkkenerne - og sammen med de farverige og tilhørende cocktails, som du kan tilkøbe på restauranten, tør vi godt at love du ikke går skuffet derfra.
En Sushifortid der går hånd i hånd med nutiden:
Mellemøst- og middelhavskøkkenerne er kendt for deres store smage, flotte farver og den måde man mødes omkring maden og deler den med dem, man har kær. Det har Lorraine taget med sig - og forfinet på en banebrydende måde. Den syriske chefkok Ihab's kulinariske baggrund går nemlig hånd i hånd med denne fiske-inspireret menu. For selvom inspirationen er hentet direkte fra middelhavet, fornægter hans baggrund som sushikok sig nemlig ikke. Ihab har nemlig 7 års erfaring fra forskellige sushi-restauranter i København!
Her kommer de skarpe anretninger og brugen af de friske, japanske smage og råvarer nemlig ind i billedet. Og resultatet er intet mindre end mageløst. Menuen passer perfekt til en anderledes og nytænkt julefrokost eller som nytårsmenu - måske sågar en julegave?
Hvorvidt det er til den romantiske date, en par-middag eller en familie-sammenkomst, så skynd dig at sikre dit værdibevis og smag en fine dining oplevelse i topkvalitet - til en uhørt skarp pris!
Indløsning
Åbningstider: Alle dage 09:00-24:00
Du kan bruge dit værdibevis: Alle dage fra kl. 17:00
Lukket: 23-26 december og 31. december og 1. januar
Dit værdibevis kan benyttes helt indtil d. 26/01-2025
Hjemmeside: https://www.lorraine.dk/
OBS: Værdibeviset kan kun benyttes til aftenservering
Gæsternes anmeldelser
"Jeg brugte valentinsdag med min kæreste her. Vi fik en del forskellige retter, som alle var flotte og velsmagende. Service var i top, og restauranten var hyggelig. Vi kommer helt sikkert tilbage :-)" -Nikolaus
"Fantastisk lille perle midt på Frederiksberg .Meget lækker mad arrangeret på fineste vis. Venlig og imødekommende service med fokus på den personlige betjening. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på LORRAINE" -Anne
"Fineste sted med det rareste personale! Vi glæder os allerede til at komme igen." -Emilie