4-retters hos Bjørn & Delfino | Ægte Comfort Food
Glæd dig til Bjørnemenuen:
4 retter i nordisk-sydeuropæisk stil:
KØKKENCHEFENS SNACK
TOSCANSK RIBOLLITA: Klassisk dyb grøntsagssuppe med bønner, parmesan og friteret salvie.
VALGFRI HOVEDRET & VALGFRI SIDE: Læs om de lækre retter i bunden ... ↓
DESSERT - ITALIENSK MOCHI: Pære, figenmarmelade og mørk chokolade
OBS. Menuen skifter efter råvarer i sæson. Hold øje med aktuel menu på hjemmesiden.
Ros i Politiken, Berlingske og MigogKbh
Da de åbnede i 2022, var både Politiken og MigogKbh enige om, at Bjørn & Delfino var et af de bedste spisesteder i Sydhavnen. Og det forstår man godt. For her er der erfarne kræfter bag - og der er tænkt over alt fra lokale råvarer i sæson, til den hyggelige indretning.
Bjørn og Delfino er startet af den kendte tv-kok Gorm Wisweh, der i mere end et årti har imponeret danskerne med sine velsmagende surdejspizzaer. Men hos Bjørn & Delfino finder du ikke pizza, men i stedet en verden af nordisk og sydeuropæisk fusionsmad. Og resultatet er, som Berlingskes anmelder senest roste det: "Det er i hvert fald svært ikke at blive i godt humør af Bjørn & Delfino, hvis enkle og velsmagende retter er ren slik for voksne."
Og i et specielt Spis i Byen-samarbejde kommer du nu hele kortet igennem med 4 udvalgte retter, der både pirrer og udfordrer dine smagsløg. Glæd dig til at smage den toskanske ribollita med friteret salvie, efterfulgt af en valgfri hovedret + side. Slut dit måltid af med den lækre Mochi-dessert.
Når du - som bjørnen - vil have retterne for dig selv:
Bjørn og Delfino byder på den mættende "bjørnemenu" som indeholder alt det du kunne tænke dig. Massere af mad og god smag. Den store bjørnemenu er til de ekstra sultne, og her går du med sikkerhed ikke sulten i seng - ligesom når man kommer til at lave lidt for meget mad derhjemme!
Men maden er på et niveau, som man finder i de allerfærreste hjemmekøkkener. Glæd dig til at invitere hele familien på en særklasse-middag, som samtidig emmer af hygge - udviklet af topkokken Gorm Wisweh i samarbejde med køkkenchefen italienske Davide Grossi.
HOVEDRETTER
PASTA FRA GUTTERNE I ”WASTED”
Svamperagú og god samvittighed
HELSTEGT HAVBARS
(uden ben) Yuzu blanquette og lime
OKSE SOM MEDALJON
Teres major, trøffelsauce, sylt og årstidens grønt
Tilføj friskrevet trøffel (+45 kr.)
SIDES
SPRØDE KNUSTE KARTOFLER
m/ Ramsløgsmayo
RISTET BLOMKÅL
m/ Græsk yoghurt, oliven og valnødder
Indløsning
Dit værdibevis kan benyttes t.o.m. d. 30/03 2025
Hjemmeside: www.bjoernogdelfino.dk
Åbningstider:
Tirsdag-torsdag: 17.30-22.00
Fredag-lørdag: 17:30-23:00
Gæsternes anmeldelser
"Rigtig hyggeligt sted med god mulighed for at sidde udenfor. Maden var rigtig god og fyldt med smag." - Lasse, Google
"Vi var på Bjørn og Delfino en helt almindelig onsdag. Servicen var fantastisk og vedkommende, og maden smagte virkelig godt. Restauranten ligger lige i nabolaget, så vi kommer helt sikkert igen! TAK! :)" - Kasper, Google
"En lidt gemt perle, men virkelig et dejligt sted! Lækre, smagfulde småretter til meget rimelige priser. Du går ikke sulten herfra!" - Daniel, Google