Tilbuddet er udløbet

Schackenborg Slotskro

Gourmetophold med 5 udsøgte serveringer
Schackenborg Slotskro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Schackenborg Slotskro

1.049,-
  / PR. PERSON
32 har købt

PRIS I ALT:
Dobbeltværelse - 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 2.098,00 DKK
PRIS I ALT: 2.098,00 DKK
Schackenborg Slotskro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
1049,- / pr. person
32 har købt
Schackenborg Slotskro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
KONGELIGT PRIVILIGERET OPHOLD INKL. 5 GOURMET-SERVERINGER
Oplev den kongeligt privilegerede Schackenborg Slotskro i Møgeltønder, som byder på et enestående gourmetophold i en klasse helt for sig selv! Slotskroen serverer 5 udsøgte serveringer, samt en virkelig delikat morgenmad med sønderjyske specialiteter - alt sammen i Danmarks vel nok smukkeste omgivelser!

Pakken indeholder:

  • Ophold på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder

  • 1 dejlig overnatning i smukt deluxe-dobbeltværelse 

  • Gourmetmiddag bestående af 5 serveringer serveret i restauranten på slotskroen

  • Morgenmad med sønderjyske specialiteter

  • Ankomst er muligt alle åbningsdage fra tirsdag - lørdag frem til og med d. 19. december 2024


Tillæg og tilkøb (foretages direkte til Schackenborg Slotskro):

  • OBS: Lørdagstillæg: 600 kr. pr. værelse.

  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad (fra tirsdag - fredag): 1.195 kr. pr. værelse.


Schackenborg Slotskro

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger slotsbyen Møgeltønder. På den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle gadelygter lyser fint og varmt op om natten, ligger Schackenborg Slotskro. Kroen, som har været kongeligt privilegeret siden 1687, og som kan bryste sig af at have selve Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Schackenborg Slotskro er nyrenoveret i 2021, hvilket giver jer en skøn overnatning i det sønderjyske marskland. Kroen byder endvidere på charmerende værelser, som alle er navngivet efter danske slotte og herregårde. Værelserne ligger på selve kroen og i tre omkringliggende, fredede huse med sprossevinduer og egen have. 

Det "nye" Schackenborg Slotskro

På Schackenborg Slotskro vil du fra du træder ind ad døren mærke varm gæstfrihed og et højt ambitionsniveau. Ved ankomst bliver du budt varmt velkommen af slotskroens receptionsværter eller hotelchef Nikolaj Pedersen, der har bragt mange års erfaring fra 4- og 5-stjernede hoteller med sig. Siden tilgangen af Adam Malmø i november 2022, har Slotskroen desuden fået samlet et hold af unge og ambitiøse profiler i køkkenet, såvel som i restauranten. Slotskroens nye restaurantchef Marc Thejl Hansen kommer fra en 1-stjernet Michelin-restaurant, og har siden 2020 været en fast del af det danske tjenerlandshold. 

Højt gastronomisk niveau

På kroen værnes der om historien, og du kan godt glæde dig til at tage med på en gastronomisk rejse, der tager afsæt i lokale sønderjyske råvarer med inspiration fra det franske køkken. Kroen har gennem mange årtier været ret så kendt for at være en af Sønderjyllands bedste gourmetsteder, og stedet emmer af sjæl. Slotskroen bygger på høj kvalitet og køkkenet tager dig med på en sanselig gastronomisk oplevelse med fantastisk mad i de stemningsfyldte omgivelser.

Sønderjysk stemning

Det er oplagt at kombinere jeres ophold på Schackenborg Slotskro med andre skønne oplevelser i Sønderjylland. Besøg f.eks. Tøndermarsken, Museum Sønderjylland eller gå en tur i den hyggelige Slotsgade og få den sønderjyske stemning ind under huden. Læs mere om oplevelserne i området under fanen 'Rejseguide' øverst på denne side. 

Indlæser kort...
Schackenborg Slotskro
Slotsgaden 42, 6270 Tønder