Tilbuddet er udløbet

Oplev fascinerende Færøerne

Færøerne inkl. fly, 3 - 4 nætter og 4-stjernet hotel
GGtours.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Oplev fascinerende Færøerne

Fra 5.990,-
  / PR. PERSON
0 har købt

OBS. Prisen er pr. person og er eksklusiv gebyrer

PRIS I ALT: 11.980,00 DKK
Dobbeltværelse
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Enkeltværelse
0

PRIS I ALT: 11.980,00 DKK
PRIS I ALT: 11.980,00 DKK
GGtours.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Fra 5990,- / pr. person
0 har købt
GGtours.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
EFTERÅRSREJSE TIL FÆRØERNE - OPLEV ET AF DE SMUKKESTE STEDER I VERDEN!
Øriget Færøerne ligger midt ude i Nordatlanten og består af 18 øer med uspoleret natur. Lonely Planet har peget på Færøerne som et af verdens bedste rejsedestinationer og National Geographic Traveler har kåret Færøerne til verdens mest uspolerede øer med magiske landskaber, som flere bl.a. kan genkende fra mange af de storslåede scener i filmen 'Ringenes Herre'. Med denne rejse kommer I helt tæt på de grønne klippeøer med lokal dansktalende guide. Under rejsen får I 3 eller 4 nætter på det 4-stjernede hotel Brandan, som er et af Færøernes bedste hoteller med en central placering i Torshavn.

Pakken indeholder:

 • Direkte fly fra København eller Billund - Færøerne t/r med Atlantic Airways

 • 10 kg. håndbagage pr. person t/r 

 • Transfer til og fra hotellet

 • 3 eller 4 overnatninger 

 • Ophold på det 4-stjernede Hotel Brandan (et af de bedste hoteller på Færøerne)

 • Lækker morgenbuffet på hotellet alle dage

 • Guidet udflugt til Vágur - Streymoy på dag 1

 • Guidet udflugt til Torshavn - Tiganes på dag 2

 • Guidet tur med entré til Nordens hus på dag 2

 • Mulighed for tilkøb af heldagstur til det nordlige Færøerne på dag 3 

 • Dansktalende guide og privat bus til alle ture og transfer

 • Alle skatter og afgifter

OBS: Bemærk, at der skal betales et enkeltværelsestillæg, hvis du lægger et enkeltværelse i kurven.


Tilvalg og tillæg:

Du kan tilvælge forskellige tilvalg til din rejse. Tilvalg og tillæg bestilles og betales direkte til GG Tours, når du registrerer din rejse efter køb. 

 • Enkeltværelsestillæg: 1.490 kr. for 3 dage og 1.990 kr. for 4 dage.

 • Indchecket bagage á 20 kg: 490 kr. pr. stk. 

 • Børnepriser: Du får 30% rabat på et barn ved 2 voksne, der bor på samme værelse. 

 • Afbestillingsforsikring: 7% af totalbeløbet.  

 • Heldagsudflugt med privatbus og guide til det nordlige Færøerne (Eysturoy og Gjogv, som er noget af Færøernes smukkeste natur med voldsomme klipper og smukke fjorde, uberørte bygder inkl. kro-frokost og besøg i uldbutik): 1.275 kr. pr. person. 

Efterår på Færøerne

På denne rejse får du mulighed for at opleve et af de smukkeste steder i verden! Det smukke ørige ligger midt ude i Nordatlanten og består af 18 øer med uspoleret natur. Lonely Planet har peget på Færøerne som et af verdens bedste rejsedestinationer og National Geographic Traveler har kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede øer med magiske landskaber!

Jeres rejse 

Uanset hvor I befinder jer på Færøerne, er havet aldrig længere borte end 5 km. Den utæmmede kystlinje består af lodrette klippevægge med frit faldende vandfald på op imod 140 meter, stormombruste fuglefjelde og fjorde. Mod land finder I de bølgende og pittoreske græsklædte bakker og fjelde, faktisk er der flere end 340 fjeldtoppe på Færøerne, hvor Slættaratindur på næsten 900 meter er Færøernes højeste. Med denne rejse kommer I helt tæt på de natursmukke grønne klippeøer på en fantastisk rejse med lokal dansktalende guide.

PROGRAM for turen:


Dag 1. - Ankomst til Færøerne udflugt til Vágur - Streymoy – Tórshavn og indcheckning

Velankomne til Færøerne modtages I straks af GG Tours' lokale dansktalende guide, og eventyret begynder. Turen går igennem bygderne Bø og Gásadalur og allerede her får I straks en stærk fornemmelse af den betagende færøske natur, og fra Gásadalur er der flot udsigt over til øen og fugleparadiset Mykines. Turen går videre via bygderne Sørvagur, Midvagur og Sandavagur via tunnelen over til Streymoy. Der køres langs Oyggjarvegin (fjeldvejen) til Norðradalsskarð, hvor udsigten over øen Koltur er ubeskrivelig smuk. Herefter videre til hovedstaden Tórshavn og indkvartering på Brandan, dit hjem de næste 3-4 nætter.


Dag 2. – Guidet tur Tórshavn m-besøg i Nordens hus

Vi starter turen med at besøge i Nordens hus i Torshavn, hvor der er arrangeret rundvisning. Det er Færøernes største og vigtigste kulturhus og en kulturperle for færøsk og nordisk kunst og kultur. Bygningen i sig selv er stor arkitektonisk oplevelse og med gulve af norsk granit, træpaneler fra de svenske skove, finske møbler og danske glas facader er hele norden tænkt ind i det smukt designede kulturhus. Udsigten fra kulturhuset mod Torshavn og Atlanterhavet er storslået og skal opleves. Herefter byder vi på vandretur gennem Torshavn. Turen tager jer gennem mere end 1000 års historie tilbage til vikingetiden. Vi besøger den græstækkede Tinganes-halvø, hvor det Færøske parlament blev grundlagt år 825 - et af verdens ældste. Vi kommer forbi Tórshavns smukke domkirke fra år 1788 i hjertet af hovedstaden. Vi bevæger os gennem den gamle bydel Reyni – Torshavns ældste, gennem snirklede, smalle stier og stejle trapper blandt de små dukkehuslignende huse med klare røde eller sorttjærede farver og græstørv og birkebark på tagene. Vi besøger også fæstningen Skansin og nyder den fantastiske havudsigt og fyrtårnet.


Dag 3. – Dagen på egen hånd eller heldagsudflugt til Eysturoy med Gjogv- med frokost 10:00 - 17:00

I har hele dagen på egen hånd eller kan deltage tilkøbsudflugten til det Nordlige Færøerne og øen Eysturoy. Kl. 10:00 efter en dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant er der arrangeret heldagsudflugt til Eysturoy og bygden Gjogv og sydlige Eysturoy, Eystnes. Broen over Atlanterhavet mellem Streymoy og Eysturoy krydses, og der køres langs vestsiden af Eysturoy til de to fritstående klipper Kæmpen og Kællingen. Herefter videre til bygden Gjogv, hvor frokosten serveres på det lokale hotel. Efter en gåtur i bygden, køres langs Funningsfjord og videre langs Skålefjorden, Færøernes længste fjord, til Runavik og ud på Eystnes til vindmølleparken, hvor I har en fantastisk udsigt til Tórshavn, Nólsoy og Nordøerne. Videre til Toftir og den største uldvarebutik på Færøerne, som besøges, før turen går tilbage til Torshavn.

Dag 4 – Hjemrejse til Danmark, Kastrup (3 dages ophold)

Har du valgt 3 dages pakken fra Kastrup, har du lidt tid på egen før hånd før der er transfer til lufthavnen og der flyves retur til Kastrup. Har du valgt 4 dages pakken fra Kastrup eller Billund har du hele dagen på egen hånd.

Dag 5 – Hjemrejse til Danmark, Kastrup eller Billund (4 dages ophold)

God tid på egen før hånd før der er transfer til lufthavnen og der flyves retur til Kastrup eller Billund.


Hotel Brandan****

Det 4-stjernede Hotel Brandan er et topmoderne hotel, som åbnede sine døre i 2020. Hotel Brandan byder på 124 miljøvenlige dobbeltværelser på 20m2 og 38m2. På værelset har du en kaffemaskine, fjernsyn med Chromecast og brede senge, samt andet inventar af høj kvalitet. Hvert værelse er indrettet med indragelse af færøsk kultur, arkitektur, historie og produkter. Den berømte færøske maler Edward Fuglø har prydet alle hotelværelserne med det specielle værk ”Landmark". Hotellet byder endvidere på en lækker restaurant med vinkælder, café, spa-sauna og er centralt beliggende blot 5 mins gang fra Torshavns bycentrum.

Afrejsedatoer, flytider og priser:

Få et overblik over afrejsedatoer, flytider og priser: 

Du vælger din ønskede afrejsedato i købsboksen øverst på denne side i feltet 'dato'.
Alle flytider er i lokale tider.
Bemærk, at Færøerne er en time bagud i forhold til dansk tid.
OBS: Fortrydelsesretten frafalder efter køb, da fly er inkluderet i tilbuddet.

Udsolgt:
De 3 laveste priser:
Ud Udrejse Hjem Hjemrejse Nætter Fra Udrejse lufthavn Pris Pris (pr. person) Info
03.10.202407.10.20244BLLBillund6.690,-
03.10.202406.10.20243CPHKøbenhavn5.990,-
03.10.202407.10.20244CPHKøbenhavn6.690,-
Indlæser kort...
GGtours.dk
OKNARVEGUR 2, FO -100 TÓRSHAVN