Slutter om 2 dage

Sommerophold på Agersø Kro

Dejligt sommerophold på Agersø Kro inkl. 2-retters middag, kaffe/kage og morgenmad
Agersø Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Sommerophold på Agersø Kro

850,-
  / PR. PERSON
22 har købt

PRIS I ALT:
Dobbeltværelse - 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.700,00 DKK
PRIS I ALT: 1.700,00 DKK
Agersø Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
850,- / pr. person
22 har købt
Agersø Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
AGERSØ KRO BYDER VELKOMMEN TIL EN SKØN, DANSK MINIFERIE!
Agersø Kro gennemgik sidste år en større renovering, og kroen fremstår nu som en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept - i et moderniseret format. Kroens historie daterer helt tilbage til 1874, og i dag kan du glæde dig til at bo i et af de 15 unikke værelser og ikke mindst nyde gastronomi i hjemlige og hyggelige rum. Gå en tur i den friske luft på Agersø, spis velsmagende mad og nyd de naturskønne omgivelser. Agersø Kro byder velkommen til en skøn, dansk miniferie, der bl.a. inkluderer en dejlig sommerovernatning med kaffe og kage ved ankomst, en udsøgt 2-retters middag og ikke mindst en skøn morgenanretning næste morgen - til særpris!

Pakken indeholder:

  • Ophold på Agersø Kro 

  • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse med eget bad og toilet

  • Kaffe & lækker hjemmebag ved ankomst

  • 2-retters middag baseret på årstidens skønne råvarer efter kokkens valg

  • Lækker morgenmad

  • Gratis Wi-Fi (primært i hovedhuset) 

  • Fri parkering

  • Ankomst er muligt frem til d. 30. september 2024

  • Bemærk, at ankomst ikke er muligt søndage og mandage i juli og august

  • I september er det ikke muligt at ankomme søndag, mandag og tirsdag

OBS: Der skal betales et weekendtillæg ved ankomst fredag på 350 kr. pr. værelse pr. ophold.
OBS: Der skal betales et sæsontillæg ved ankomst i juli og august på 200 kr. pr. værelse pr. ophold.

Få en unik ø-oplevelse for 2 personer

Blot 15 minutters sejlads fra Stigsnæs Havn ved Skælskør ligger Agersø Kro i absolut første række med udsigt til ro, fordybelse, nærvær og uforglemmelige oplevelser. Den gennemrenoverede kro byder velkommen til det velkendte og hyggelige, der nænsomt er pakket ind i kvalitet, nærvær og hjemlige fornemmelser. Kroens 15 værelser og spisested er smukt indrettet med respekt for naturen, miljøet og historien - og alle 15 værelser er nyrenoverede i 2022 med eget bad og toilet. Værelserne er bevidst indrettet spartansk og her er hverken TV eller netværk på værelserne, som til gengæld byder på en dejlig seng med skønne øko-dyner og puder, lækkert luksus sengetøj og skønne produkter på badeværelset. Hos Agersø Kro handler det ikke om at pakke ud og komme på plads, men om at falde til ro og leve i nuet.

Et velsmagende ophold

Kroens køkken afspejler det miljø, der omfavner kroen, krydret med lidt personlig holdning og mening. Som gæst kan du se frem til kroens gastronomiske serveringer med glæde. Her får du smagsoplevelser, der er forankret i lokale råvarer via et tæt samarbejde med lokale avlere. Kroen sætter en ære i at bruge den skønne ø-natur, der omkranser kroen. På kroen samler og sylter de vilde urter og rødder og udvikler nye smage - men der skal være mening med tingene, og smagen er altid i centrum. Køkkenet arbejder efter princippet: enkelt, smag og omhu.

Nyd naturen på Agersø

Agersø er en kulturel skattekiste, hvor ø-vandring, afslapning på stranden og store naturoplevelser er helt oplagte. Agersø ligger ud for Skælskør i Smålandsfarvandet. Du kommer let dertil med færge fra Stigsnæs ved Skælskør. Overfarten tager blot et kvarters tid. På øen har du et væld af muligheder: tag på udflugter, gå lange ture i den skønne natur, og prøv kræfter med forskellige aktiviteter. Øen er fuld af muligheder, så ryd kalenderen, og gør plads til at lade drømmene om velvære komme til live på Agersø, opret forbindelsen til dig selv, og pynt livet med en tur til Agersø.

1
Indlæser kort...
Agersø Kro
Egholmvej 4, 4244 Agersø