Slutter om 5 dage

4-stjernet spa-miniferie i Hamborg

4-stjernet hotel inkl. 2 - 3 nætter, spa & havnerundfart
Alsterkrug Hotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

4-stjernet spa-miniferie i Hamborg

Fra 1.100,-
  / PR. PERSON
58 har købt

PRIS I ALT:
Komfort-dobbeltværelse - 2 nætter
0
1 Komfort-dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.
Komfort-dobbeltværelse - 3 nætter
0

PRIS I ALT: 2.200,00 DKK
PRIS I ALT: 2.200,00 DKK
Alsterkrug Hotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Fra 1100,- / pr. person
58 har købt
Alsterkrug Hotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
FÅ 2 ELLER 3 NÆTTER MED SPA-ADGANG, HAVNERUNDFART OG MORGENMAD
Hvorfor ikke forsøde hverdagen med en dejlig og 4-stjernet wellness-ferie på et flot og gennemrenoveret hotel i skønne Hamborg? Hamborg er både hyggelig at besøge for allerførste gang og så er byen faktisk endnu bedre at vende tilbage til efter flere besøg. Opholdet her inkluderer fri adgang til hotellets skønne wellness-afdeling, som vil gøre godt for både krop og sjæl, samt morgenmad og ikke mindst billet til en flot havnerundtur i byen - du vælger selv, om du vil forkæles med 2 eller 3 overnatninger.

Pakken indeholder:

 • Ophold på det 4-stjernede Best Western PREMIER Alsterkrug Hotel

 • 2 eller 3 overnatninger i komfort-dobbeltværelse med air condition 

 • Billet til havnerundtur på floden Elben (1 billet pr. person)

 • Daglig morgenmad 

 • Adgang til hotellets spa-afdeling, AlsterSPA (finsk sauna, soft sauna, dampbad og afslapningsområde -  det hele kan benyttes fra kl. 16 - 22)

 • Lån af badekåber under opholdet

 • Espressomaskine på værelset

 • En flaske vand på værelset 

 • Sen check ud på søndage (ved ledighed) 

 • Gratis Wi-Fi og SKY-TV på værelset 

 • Turistskat er inkl.

 • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 31. marts 2025

Bemærk, at der tages forbehold for udsolgte datoer på hotellet. 


Din pris: 

 • 2 overnatninger: 1.100,- pr. person.

 • 3 overnatninger: 1.415,- pr. person.


Hotel Alsterkrug

Få 4-stjernede fornøjelser, lækre værelser og afslappende wellness på dette fine Best Western-hotel i en upcoming bydel i Hamborg. Det nyrenoverede superior-hotel byder bl.a. på en lækker wellnessafdeling og en god restaurant. Hotellet ligger bare 7 kilometer fra centrum, og busserne standser lige uden for hotellet, så på under en halv time kan I være i hjertet af Nordtysklands kulturelle brændpunkt. Begynd for eksempel din miniferie omkring Jungfernstieg i Hamborgs centrum, hvor I blandt andet finder det store renæssancerådhus og de overdækkede indkøbsarkader i parisisk stil.

Oplev Hamborg fra havnesiden

Dette ophold inkluderer en spændende havnerundfart på floden Elben, der løber gennem Hamborg. Oplev nogle af de smukkeste og mest interessante hjørner af Hamborg set fra vandsiden. Glæd jer bl.a. til at sejle forbi UNESCO World Heritage Speicherstadt med dens kanaler, Hafencity, Elbphilharmonie, kendte og ukendte broer, sluser og containerterminaler, de store Blohm + Voss dokker, containerskibe, fragtskibe og meget mere.

Velkommen til AlsterSPA

Hotellets afslappende og rummelige spa-afdeling, AlsterSPA byder på finsk sauna, blød sauna og dampbad. Her kan I glæde jer til at slappe af i wellness-loungen med bl.a. lækre, opvarmede liggestole og lun pejs. Fitnessområdet byder på træningsmaskiner af høj kvalitet. Sammenlagt får du det perfekte sted at genoplade batterierne og trække stikket. Husk, at I også kan tilkøbe lækre behandlinger og massage. AlsterSPA kan benyttes fra 16 - 22.

Nyd en dejlig morgenmad

I hotellets restaurant kan du efter en dejlig overnatning nyde en lækker morgenmadsbuffet. Hotellets køkkenchef Christian Bööck lægger stor vægt på at arbejde med regionale produkter af høj kvalitet - og det kan du også smage! Glæd jer til daglige buffeter med et stort udvalg af morgenretter og drikkevarer, herunder æggeretter, wienerbrød, frisk frugt, frugtjuice, müsli-specialiteter, samt udvalg af pålæg såsom skinke og ost. 

4