Slutter om 9 dage

NYHED: Villa Provence i hjertet af Aarhus

Få fransk boutiquestemning i en magisk lille tidslomme midt i Aarhus - inkl. 1 nat, velkomstdrink og morgenmad
Villa Provence er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

NYHED: Villa Provence i hjertet af Aarhus

575,-
  / PR. PERSON
100 har købt

PRIS I ALT:
Standardværelse - 1 nat
0
1 Standardværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.150,00 DKK
PRIS I ALT: 1.150,00 DKK
Villa Provence er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
575,- / pr. person
100 har købt
Villa Provence er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
ET UNIKT OG INDBYDENDE BOUTIQUEHOTEL KUN FÅ MINUTTER FRA GÅGADEN
Take Offer er stolte af at kunne præsentere dette helt særlige hotel. I hjertet af Aarhus ligger der nemlig et fransk boutiquehotel, der er kendt for sin unikke stil og hjertevarme. Hotellet ligger som en lille sydfransk lund på Fredens Torv bag den genkendelige lyse facade og den smalle port, og her træder du ind i en tidslomme af en verden, der både føles og synes provencalsk og inderligt charmerende. Her kan du læne dig tilbage i det storblomstrede sofabetræk og beundre den gennemførte indretning og de farverige kakkelborde i alskens mønstre. Hvis du sætter dig udenfor i den private, brostensbelagte gårdhave, kan du nyde den rislende lyd fra springvandet og det smukke syn af villaens hortensia-buske. Vi byder varmt velkommen til Villa Provence.

Pakken indeholder:

 • Ophold på det 4-stjernede Hotel Villa Provence i Aarhus

 • 1 overnatning i smukt standardværelse (seng på 140 cm)

 • Velkomstdrink ved ankomst

 • Lækker morgenmad

 • Tidlig check ind på forespørgsel

 • Opgradering af værelse ved ledighed

 • Ankomst er muligt alle søndage frem til d. 29. december 2024

 • OBS: Bemærk, at ankomst ikke er muligt i juli

Din pris: 1 overnatning: 575 kr. pr. person - SPAR OP TIL 37 %


PSST! Der er et begrænset antal værelser til salg, så skynd dig at slå til, før det er for sent.


Villa Provence: Som at få et kram fra Sydfrankrig

Boutiquehotel Villa Provence er beliggende i hjertet af Aarhus og byder på moderne faciliteter kombineret med fransk stemning. Allerede i loungen kan man for alvor mærke, hvordan hele hotellet er indrettet i sydfransk stil. De 39 værelser har alle det til fælles, at de er indrettet individuelt i provencalsk stil med kringlede lysekroner, farverige vægge, ekstravagant udsmykning og håndplukket interiør hentet hjem fra Sydfrankrig. Værelserne spænder bredt fra luksuriøse og rummelige suiter med eget badekar til superiorværelser, dobbeltværelser og enkeltværelser. Et ophold på Villa Provence er noget helt særligt – det er kombinationen af dansk hygge og franske omgivelser.

Besøg gårdhaven under åben himmel

Når du ankommer til Villa Provence og går gennem porten fra Fredens Tov, ankommer du også til hvad mange betegner som en lille oase midt i Aarhus. Den idylliske gårdhave, som er omgivet af bygninger med værelser, er kreeret af blomsterkunstneren Tage Andersen. Som gæst er du hjertens velkommen til at nyde denne idylliske oase. Den dejlige, brostensbelagte gårdhave er omkranset af høje lindetræer og rislende fontæner, og det er det perfekte sted til et køligt glas vin, en pastis eller måske en cocktail fra tillidsbaren?


PSST! Vidste du, at hotellet bl.a. har vundet den første udgave af ”Perfekte steder” hos Hotels.com i 2024?


Lounge med tillidsbar: Mix din egen cocktail

Villa Provence byder også altid velkommen til den hyggelige lounge, der kan benyttes til afslapning og hygge til tonerne af fransk café-musik. I loungen finder du også hotellets “lav-selv-drink”-bar, hvor du som gæst kan skænke et glas af husets vin, åbne en øl eller sodavand samt mikse din yndlingsdrink som var du hjemme i egen stue. Hotellet beder blot om, at du noterer dit værelsesnummer, når du benytter dig af tillidsbaren. 

Eftertragtet signatur-morgenmad

Fra mange stamgæster og i anmeldelser tilfalder ofte stor ros (og det med rette) til morgenmaden på Villa Provence. Her kan du nemlig altid forvente de bedste franske og middelhavsinspirerede delikatesser og lækre råvarer baseret på økologi. Morgenmaden serveres i hotellets hyggelige café, som ligger under receptionen helt nede ved fortovet. Hvis du ønsker en mere privat morgenmad serveret i sengen, kan du få morgenmaden serveret på værelset mod et tillæg på 65 kr. 

3
SPAR OP TIL 37 %

Godt at vide

Derfor skal du vælge Villa Provence:

 • Her får du en eksklusiv hoteloplevelse, som du ikke har prøvet det før

 • Det lille boutiquehotel er blandt de mest populære hoteller i byen for folk, der ønsker sig lidt ud over det sædvanlige

 • Unikt ophold: kan kun købes gennem Take Offer

Indlæser kort...
Villa Provence
Fredens Torv 12, 8000 Aarhus C