Tilbuddet er udløbet

NYHED: Bredal Kro nær Vejle

Skøn miniferie inkl. kaffe og kage, udsøgt fiskebuffet og vin
Bredal Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

NYHED: Bredal Kro nær Vejle

799,-
  / PR. PERSON
20 har købt

PRIS I ALT:
Dobbeltværelse - 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.598,00 DKK
PRIS I ALT: 1.598,00 DKK
Bredal Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
799,- / pr. person
20 har købt
Bredal Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
MINIFERIE NÆR VEJLE INKL. 1 OVERNATNING, KAFFE/KAGE, UDSØGT FISKEBUFFET, VIN OG MORGENMAD
NYHED på Take Offer! Nær Vejle ligger den historiske og velbevarede Bredal Kro, der med sit ydre og indre pryder med smukke kobberdetaljer. Køkkenet byder på klassiske kroretter med et moderne twist, hvor særligt havets delikatesser står i centrum. Bredal Kro er indhyllet i dansk tradition og landlig charme, hvor historiens vingesus og moderne komfort mødes. Kroen har budt velkommen siden det 18. århundrede og er beliggende nær Vejle. Pakken inkluderer 1 dejlig overnatning, kaffe/kage, fiskebuffet, en halv flaske vin til maden og morgenmad! Dertil sparer du hele 40 %, når du køber gennem Take Offer.

Pakken indeholder:

 • Ophold på Bredal Kro nær Vejle

 • 1 overnatning i dejligt, stort værelse

 • Kaffe og kage ved ankomst

 • Dejlig fiskebuffet 

 • En halv flaske vin til maden (pr. ophold) - hvid eller rød

 • Morgenmad 

 • Gratis Wi-Fi

 • Fri parkering

 • Ankomst er muligt onsdage - lørdage fra d. 27. juni 2024 til og med d. 1. april 2025

 • Din pris: 799 kr. pr. person / Normalpris: 1.332 kr. / Spar 40 %


Tillæg:

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. nat.

 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli - 15. august 2024: 150 kr. pr. person pr. nat.

 • Tillæg aftales ved reservation og afregnes direkte med Bredal Kro.


Bredal Kro

Træd indenfor hos Bredal Kro og oplev en verden af gastronomisk velvære. Med en kombination af moderne bekvemmeligheder og traditionel krostemning kan du her glæde dig til at genoplade batterierne og lade hverdagens stress og jag blive tilbage. Den hyggelige kro emmer af varme og charme, hvor hvert besøg er en invitation til at nyde livets enkle glæder. Bredal Kros historie går faktisk helt tilbage til 1847 og havde oprindeligt status som stuehus til en firlænget gård. For år tilbage blev kroen nænsomt renoveret og ombygget med kvalitet for øje og fremstår i dag i indbydende rammer. Interiøret på kroen oser af hygge med rustikke træbjælker, bløde lysekroner og knirkende trægulve, der sammen skaber en varm og indbydende atmosfære. Hvert værelse er nænsomt indrettet for at bevare stedets historiske æstetik, samtidig med at moderne bekvemmeligheder sikrer et komfortabelt ophold. 

Fiskebuffet i særklasse

Oplev en kulinarisk rejse gennem havets skatkammer hos Bredal Kro. Kroens absolutte specialitet er den uimodståelige fiskebuffet, hvor friskhed og variation er i højsædet. Her kan du forkæle dine smagsløg med en overdådig menu fyldt med friskfanget fisk og skaldyr. Forkæl f.eks. dig selv med en række delikate skaldyr, herunder rejer, krabber, blåmuslinger og østers, serveret både dampede og rå på is. Udforsk også kroens udvalg af friske salater, tangsalater og saucer, der perfekt supplerer din skaldyrstallerken og fremhæver de bedste smage. Du kan også nyde et udvalg af friske fiskeretter, lige fra grillet laks til dampet torsk og ovnbagt skaldyr - alle nøje tilberedt for at bevare smagen og konsistensen. Her får du en uforglemmelig gastronomisk oplevelse!

2
Indlæser kort...
Bredal Kro
Horsensvej 581, 7120 Vejle, 7120 Vejle