Slutter om 8 dage

NYHED: The Norrmans Farmhouse

Sommer på Stevns inkl. 1 overnatning, 3-retters middag og morgenmad
The Norrmans Farmhouse er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

NYHED: The Norrmans Farmhouse

995,-
  / PR. PERSON
124 har købt

PRIS I ALT:
Dobbeltværelse - 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.
Enkeltværelse - 1 nat
0

PRIS I ALT: 1.990,00 DKK
PRIS I ALT: 1.990,00 DKK
The Norrmans Farmhouse er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
995,- / pr. person
124 har købt
The Norrmans Farmhouse er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
BOUTIQUE-HOTEL PÅ STEVNS, DER TILBYDER EN EKSTRAORDINÆR OPLEVELSE
NYHED på Take Offer! Vi er stolte af at kunne præsentere The Norrmans Farmhouse - søsterhotel til det eftertragtede The Norrmans Castle, som er meget populært blandt Take Offers kunder. Ikke langt fra Stevns Klint, der bl.a. er på UNESCOs verdensarvsliste, ligger dette fine og magiske boutique hotel, hvor du kan sænke skuldrene og nyde magien i absolut fortryllende omgivelser. Pakken her inkluderer 1 fantastisk overnatning, en lækker 3-retters middag, sødt fra køkkenet og ikke mindst hotellets hjemmelavede morgenmad.

Pakken indeholder:

 • Ophold på The Norrmans Farmhouse på Stevns

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse eller enkeltværelse

 • Kaffe/te ved ankomst, samt lidt sødt fra køkkenet

 • Lækker 3-retters middag (chefs choice)

 • Fri adgang til jacuzzi og petanque

 • Hjemmelavet Norrmans morgenmad

 • Gratis parkering

 • Gratis Wi-Fi

 • Ankomst er muligt til og med oktober 2024:

 • Ankomst er muligt tirsdag - søndag i juli

 • Ankomst er muligt torsdag - søndag i august

 • Ankomst er muligt fredag - søndag i september og oktober

 • Din pris: 995 kr. pr. person / Normalpris: 1.495,-


PSST! The Norrmans Farmhouse ligger på Stevns - kun 60 minutter i bil fra København.


Tilkøb:

 • Opgradering til værelse i villaen med loungeområder: 250,- kr. pr. ophold.


The Normanns Farmhouse

Kom væk fra hverdagens travlhed og få en magisk hoteloplevelse på The Norrmans Farmhouse på Stevns. I disse eventyrlige omgivelser på landet, finder du en lille inspirerende oase med plads til den skønneste form for afslapning og fordybelse. Udforsk for eksempel omgivelserne eller selve hotellet, og udvælg dig en lille hyggekrog til at læse en god bog. Bestil en cocktail i baren og snup et spil petanque på den indendørs petanquebane. Petanquebanen og loungeområdet omkring den, kan du altid benytte - hvis den er ledig. Gå også på eventyr og oplev de mange små oaser rundt omkring på The Norrmans Farmhouse. Bliv forkælet med et dejligt glas vin i orangeriet, nyd en god kop kaffe eller glæd dig over den smukke udsigt fra jacuzzien. Du kan også nyde en af de mange vandreture, tage en badetur på stranden eller spille havespil. Det kan også anbefales at besøge Skovtårnet, Camp Adventure eller Stevns Klint.

Smuk og unik indretning

The Norrmans Farmhouse består af to smukke bygninger - begge nøje istandsat på bæredygtigt vis med respekt for husets historie. Alle soveværelser, opholdsrum, restauranten og stuerne er indrettet forskelligt og har hver sin charme og karakteristiske udtryk. Her findes 12 smukke dobbeltværelser, og I kan godt glæde jer til at opleve netop jeres værelse.

Nordisk, delikat og smagfuld

Tæt på den fine hovedindgang finder du også hotellets restaurant, hvor der serveres morgenmad og aftenmenu. Baren, som ligger i forlængelse af restauranten, er åben fra kl. 15:00 og har et udvalg af klassiske cocktails, dejlige vine og snacks. I køkkenet er filosofien, at man skal nyde livet, når man er gæst på The Norrmans Farmhouse. Her serveres rustik mad, hvor der er kælet for detaljen og smagen, så man får en dejlig smagsoplevelse i de smukke omgivelser. Her bruger de altid kun de bedste af sæsonens råvarer og udarbejder menuer med fokus på mindst muligt madspild. Stilen er nordisk, rustik, delikat og smagfuld - og varierer efter årstidernes råvarer og udskiftes derfor ca. en gang om måneden, så der altid serveres de mest friske retter.

3
Indlæser kort...
The Norrmans Farmhouse
Bækkemosevej 14, 4672 Klippinge