Hotel Herman K i København

Få en helt unik overnatning på et ekstraordinært hotel inkl. velkomstdrink og morgenmad
Herman K er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Hotel Herman K i København

875,-
  / PR. PERSON
8 har købt

PRIS I ALT:
Superiorværelse - 1 nat
0
1 Superiorværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.750,00 DKK
PRIS I ALT: 1.750,00 DKK
Herman K er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
875,- / pr. person
8 har købt
Herman K er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
EN GRØN OASE MED KARAKTER OG SJÆL I HJERTET AF KØBENHAVN
Take Offer er stolte af at kunne præsentere dette helt særlige hotel. Træd indenfor i en verden af stil, ro og komfort på det prisbelønnede boutiquehotel Herman K, som byder på 31 imponerende værelser tæt på nogle af de vigtigste områder i centrum af København. Bag den ikoniske facade med det karakteristiske bronzejalousi på Bremerholmen gemmer der sig en prisbelønnet hoteloplevelse - og nu er du inviteret!

Pakken indeholder:

 • Ophold på det ikoniske Hotel Herman K i hjertet af København

 • 1 overnatning i et superior-værelse med 140 cm seng

 • Velkomstdrink

 • Morgenmad

 • Tidlig check ind ved forespørgsel

 • Opgradering af værelse ved ledighed

 • Check ud kl. 11.00

 • Ankomst er muligt alle søndage frem til d. 29. december 2024

 • OBS: Bemærk, at ankomst ikke er muligt i juli

Din pris: 1 overnatning: 875 kr. pr. person - SPAR OP TIL 45 %


PSST! Der er et begrænset antal værelser til salg, så skynd dig at slå til, før det er for sent.


Hotel Herman K i København

Bag den ikoniske facade med det karakteristiske bronzejalousi på Bremerholmen gemmer der sig en prisbelønnet hoteloplevelse, som er skabt for dig, der ønsker det lille ekstra touch. Som nabo til Kongens Nytorv får du rig mulighed for at komme ind i det, der er kernen af hovedstaden. Her får du ikke bare endnu et hotelophold, men en oplevelse! Den ikoniske bygning, som huser hotellet, er i perioden 2016–2018 omdannet fra en af byens transformatorstationer fra 1960’erne til et unikt hotel, hvor du kan finde ro og velvære i en stemningsfuld grøn oase midt i det pulserende byliv. Et projekt, som i 2019 blev belønnet med Renover-prisen for en særdeles veludført og gennemtænkt forandring, som bringer ny funktionalitet, menneskelig værdi og sjæl ind i den historiske bygning. Kombinationen af at have beholdt det gamle byggeri og tilføjet nye og grønne elementer, skaber en ganske særlig stemning, der gør dit ophold mindeværdigt og unikt.

Den perfekte beliggenhed

Blandt de nærmeste naboer til den hotellets adresse er blandt andet Nyhavn, Børsen, Strøget og adskillige andre af byens kulturelle brændpunkter. Her kan du bo på den optimale beliggenhed i forhold til at få mest muligt ud af byen, uanset om dit ophold byder på shopping eller sightseeing – samtidigt med at hotellet også er en givende oplevelse i sig selv. Det første, der fanger dit øje, når du træder ind gennem de høje døre, er den 3D-printede metalskulptur med en fortælling, der både indeholder hotellets fortid og fokus på at skabe et sted, hvor naturen får lov til at træde frem.


En lille ø af ro - midt inde i byen

Hotellets komfortable værelser er indrettet i et beroligende design, der indbyder til både afslapning og koncentration. Her kan du glæde dig til at nyde en rolig retræte, hvor indretningen med de rå rammer fra den historiske transformatorstation komplimenteres af grønne planter og skaber nogle unikke rum, der er designet med henblik på fordybelse og afslapning. Derfor er værelserne også udstyret med lydreducerende vinduer, der giver dig ro, selvom du befinder dig i byens inderste kerne. Dette skaber en særlig stemning af at være midt i det hele, men uden forstyrrende elementer som støj og larm fra gaden. Hotellet bliver på denne måde en lille ø af ro i centrum af det ellers pulserende storbyliv.

Eksklusivt barområde og udendørs terrasse

Hotellet eksklusive barområde er noget af det første, du møder, når du træder ind ad de høje døre. Placeret under den store skulptur af den danske kunstner Pio Diaz, der hænger frit i den 12 meter høje lobby, er det det naturlige mødested. Her kan du nyde en drink eller to i helt unikke omgivelser. I de varme måneder kan du dertil nyde den store solbeskinnede terrasse, der giver dig mulighed for at sidde helt ugeneret med en forfriskning fra baren.

SPAR OP TIL 45 %

Godt at vide

Derfor skal du vælge Herman K:

 • Her får du en eksklusiv hoteloplevelse, som du ikke har prøvet det før

 • Det skønne boutiquehotel er kendt i byen og benyttes ofte af københavnere, der ønsker at nyde en drink i baren

 • Unikt ophold: kan kun købes gennem Take Offer

Indlæser kort...
Herman K
Bremerholm 6, 1069 København K