Slutter om 7 dage

NYHED: Pier 5 Hotel i Aalborg

Eksklusivt designhotel med udsigt over Limfjorden - inkl. 1 overnatning, morgenmad og fitness
Pier 5 er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

NYHED: Pier 5 Hotel i Aalborg

448,-
  / PR. PERSON
30 har købt

PRIS I ALT:
Dobbeltværelse - 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 896,00 DKK
PRIS I ALT: 896,00 DKK
Pier 5 er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
448,- / pr. person
30 har købt
Pier 5 er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
EN DESIGNOPLEVELSE, DER GIVER DIG MERE, END DET DU FINDER PÅ ET TRADITIONELT HOTEL
Limfjorden har i århundreder været hovedåren, der bragte rigdomme, nye tendenser og spændende fortællinger til Nordjyllands hovedstad Aalborg fra nær og fjern. I dag er havnefronten stadig rig på kultur og den særlige stemning fra den lille storby, der rummer alt, hvad hjertet kan begære af oplevelser, aktiviteter og seværdigheder inden for en overskuelig afstand. Nu kan du bo i centrum af herlighederne til en ekstraordinær god pris!

Pakken indeholder:

  • Sommerophold på det eksklusive designhotel Pier 5 i Aalborg

  • 1 overnatning i et dobbeltværelse

  • Lækker morgenbuffet med masser af lækre, økologiske råvarer

  • Gratis brug af fitness-faciliteter

  • Tidlig check ind (ved ledighed og på forespørgsel)

  • Opgradering til superiorværelse ved ledighed

  • Gratis Wi-Fi 

  • Ankomst er muligt alle ugens dage i juli og august, samt alle søndage i september 2024

  • Din pris: 448 kr. pr. person


Pier 5 Hotel i Aalborg: Mere end et traditionelt hotel

Limfjorden har i århundreder været hovedåren, der bragte rigdomme, nye tendenser og spændende fortællinger til Nordjyllands hovedstad Aalborg fra nær og fjern. Derfor er det kun naturligt, at der ligger et eksklusivt hotel her – lige midt imellem Limfjordens vande, hvor udsigten stadig er så billedskøn, som den altid har været, og byens liv. Her kan du bo med byens bedste beliggenhed og glæde dig til at mærke både historiens vingesus, nærheden til vandet og det dynamiske byliv fra dette ekstraordinære designhotel, der fungerer som den perfekte platform til at plukke lidt af det hele. Når du ankommer til Pier 5 Hotel i Aalborg, vil du straks opleve, hvordan hotellets moderne design komplimenterer den gamle havn derude. En containerinspireret væg, blotlagte loftinstallationer og moderne design fra inderst til yderst – det gamle og det nye er forenet, hvor end du bevæger dig hen på hotellet.

VAERFT Cocktail Bar: Molekylære metoder og internationale takes

Skibsværftet Aalborg Vaerft A/S blev grundlagt i 1912. Værftet var placeret lige øst for Pier 5 Hotel, og derfor har hotellets bar har fået navnet VAERFT med rødder i netop skibsværftet og havnens historie. VAERFT er meget mere end en hotelbar. VAERFT er Aalborgs nye lokale cocktailbar. Ambitionen er nemlig klar: VAERFT Cocktail Bar vil udvikle spektakulære cocktails der sætter alle sanser i spil. Og det gør de bl.a. med molekylære metoder og internationale takes, som ikke før er set på Aalborgs barscene. De lækre drinks tager udgangspunkt i lokale råvarer og ingredienser, som hotellets topprofessionelle bartendere bruger til at kreere et udvalg af innovative smagsoplevelser, der harmonerer med fortællingerne fra fordums tid, det nordjyske miljø og blæsten over Limfjordens vande.

I forening med byen og naturen

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste beliggenhed. Her er moderne design integreret i skøn forening med havnen derude, der i dag har lagt sin fortid som industrihavn bag sig og er blevet forvandlet til et af de mest mondæne steder i byen. Her vil du opleve, at havnens historie og arv er trukket med helt indenfor i gangarealer, fællesområder og på værelser, som nu giver vores gæster en unik og indbydende hoteloplevelse.

5
Indlæser kort...
Pier 5
Rendsburggade 5, 9000 Aalborg