Tilbuddet er udløbet

2 timers kursus hos Sushi Lovers

Lær at lave sushi fra nogle af verdens bedste - Hellerup, Frb eller Charlottenlund
 2920 Charlottenlund m.fl.
Sushi Lovers er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Kursus hos Sushi Lovers:

350,-
409 har købt

PRIS I ALT: 350,00 DKK
PRIS I ALT: 350,00 DKK
Sushi Lovers er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
350,-
409 har købt
Sushi Lovers er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
SUSHI LOVERS
  • 2 timers eksklusivt sushikursus  (Din pris: 350,-)
  • Kan bruges hos Sushi Lovers på Frederiksberg eller Charlottenlund - og til december åbner de en ny lokation i Hellerup
  • Sushi Lovers har lige åbnet en ny restaurant på Frederiksberg
  • Sushi Lovers har repræsenteret Danmark ved VM i Sushi flere gange
  • Vælg mellem datoer frem til 5/5 2024

Der findes sushi - og så findes der sushi. Gennem mange år har prisvindende Sushi Lovers bevist, at de bestemt hører i sidste kategori. Her får du nemlig fisk, tilberedninger og knivteknik i japansk verdensklasse - med opfindsomme, fabelagtige fusions-tilsmagninger.

Nu får du næsten halv pris på 2 timers intensivt kursus, hvor du får lov til selv at fordybe dig i teknikker - direkte importeret og nedlært fra de legendariske japanske sushiskoler. Her lærer du bl.a., hvordan man koger de perfekte sushiris, hvordan laks skæres allerbedst - samt hvordan man ruller en maki-rulle så stramt som i Japan. Og bagefter kan du selvfølgelig selv smage dine kreationer i én af deres smukke restauranter eller tage sushien med hjem.

Sushi i verdensklasse -  bogstaveligt talt!

To år i træk er Sushi Lovers blevet udvalgt til at repræsentere Danmark ved sushi-verdensmesterskaberne i Tokyo (2013 og 2014). Andet år endte det med en 4. plads i 'Creative Sushi', kun få point fra vinderen. Sushi Lovers har altså bevis på, at de laver sushi i verdensklasse.

Det er bl.a., fordi de har fået deres oplæring direkte fra de japanske sushiskoler. Løbende sparring og oplæring i teknikker fra de dygtige japanske sushilærere har gennem årene gjort niveauet i Sushi Lovers tårnhøjt. 

Noget af den viden giver de videre til dig på kurset - her er det nemlig bl.a. kokke, der har været med til VM, der underviser dig. Præcision, hygiejne, konsistenser, kvalitet og smage er nøgleord.

Respekt for håndværket, og med modet til fornyelse

Det, der får Sushi Lovers til at skille sig ud fra mængden, er, at de ikke er bange for at tænke innovativt. Med respekt for håndværket og traditionen tilføjer de retterne kant gennem nye råvarer og metoder. De bruger kun den allerfriskeste fisk og sæsonens bedste råvarer - og nu kan du glæde dig til at tage noget af den viden med dig. 

Du kan både bruge dit værdibevis i Charlottenlund, i den nye restaurant i Frederiksberg Centret - og til december åbner de også endnu en restaurant i Waterfront i Hellerup.

13

Indløsning

Glæd dig til: 

  • 2 timers sushikursus hos Sushi Lovers

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

Indlæser kort...
Sushi Lovers
Ordrupvej 66, 2920 Charlottenlund
Sushi Lovers
Frederiksberg Centret, 3. etage Falkoner Alle 21 2000 Frederiksberg
Sushi Lovers
Waterfront Shoppingcenter Philip Heymans Alle 17 2900 Hellerup