Tilbuddet er udløbet

Strandmøllekroen - FRIT VALG!

Køb nu, spis i aften: Hummer, vin, tatar, foie gras og meget, meget mere ...
 4,2
  2930 Klampenborg
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Strandmøllekroen - FRIT VALG!

150,-
165 har købt

PRIS I ALT: 150,00 DKK
PRIS I ALT: 150,00 DKK
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
150,-
165 har købt
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
STRANDMØLLEKROEN
  • Frit valg på hele aftenkortet for 300,- (din pris: 150,-)
  • Du kan fx få tatar, hummer, oksemørbrad, sprøde fritter - og et stort udvalg af håndplukkede vine
  • Berlingskes Søren Frank har givet dem 4 stjerner

I mere end 200 år har Strandmøllekroen serveret fantastisk gastronomi til danskerne. Og så ligger den fuldstændig fantastisk - i vandkanten mellem Dyrehaven og strandkanten. 

Men det mest ekstraordinære ved kroen er ikke engang deres uforlignelige udsigt eller de historiske, stemningsfyldte lokaler. Nej, det er maden. Og nu kan du nyde en middag i særklasse, hvor der er kælet for alle detaljer. Nordiske tilsmagninger, fantastiske anretninger og gode råvarer sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde. Som noget nyt kan du HELT EKSTRAORDINÆRT i et samarbejde med Downtown nu få frit valg til hele Strandmøllens kort!

Glæd dig fx til blød, sprød soft shell-krabbe; frisk ceviche på den fineste laks, der smelter på tungen; rørt tatar med sprøde, gyldne chip; en bøf bearnaise af den mest smagfulde, møre kornfodrede uruguayske okse, du kan finde ... Og meget meget mere!

Unik bygning - meget mere end mursten
Strandmøllekroen byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år.

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper, hvor dansk design lyser op - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Minutiøst kokkearbejde
Hos Strandmøllekroen er du sikker på, at der er kælet for både råvarer, smag og smuk anretning. Kvaliteten af maden lever altid op til restaurantens høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde.  

10

Indløsning

Glæd dig til: 

  • Frit valg for 300 kr. hos Strandmøllekroen
Indlæser kort...
Strandmøllekroen
Strandvejen 808 2930 Klampenborg