Slutter om 1 dag

5-retters jubilæumsmenu med fransk-nordisk gastronomi hos ONE TEN

5-stjernet fransk restaurant i hjertet af Københavns latinerkvarter - EKSTRAORDINÆRT flere til salg!
 5 stjerner
 1453 København K
One Ten er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 752 DKK | DU SPARER 50%
Tilpas din bestilling

5-retters jubilæumsmenu med fransk-nordisk gastronomi hos ONE TEN

375,-
145 har købt

PRIS I ALT: 375,00 DKK
PRIS I ALT: 375,00 DKK
One Ten er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
375,-
145 har købt
One Ten er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
ONE TEN

Glæd dig til:

En 5-retters menu i 4 serveringer med fransk-nordisk gourmet nøje sammensat af værtsparret hos ONE TEN.

  • Hjemmegravad færøsk laks med ørredrogn og skilt sauce på sødet kærnemælk og dildolie
  • Carpaccio af økologisk, dansk okse med trøffelmayo og lagret parmesan (kan opgraderes til tatar, der røres ved bordet for 30,-)
  • Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt kalvesteg på dansk kvie med karamelliseret demiglace og garni du jour (Kan opgraderes til flamberet oksemørbrad for 100,-)
  • Udvalg af Europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og karamelliserede valnødder
  • Klassisk Crème Brûlée

Menuen kan variere efter sæsonen.

På dagen vil der være mulighed for at tilkøbe vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand.

Smag tager tid at udvikle ...

I det inderste af det brostensbelagte København, blandt charmerende, skæve facader, bindingsværk og masser af sjæl, ligger ONE TEN Providence. Det er ikke længe siden, ONE TEN slog dørene op for deres charmerende franske restaurant i et fredet hus i Latinerkvarteret - men historien går 10 år tilbage. Værtsparret Sandra og Bjørn drev nemlig bl.a. Le Gourmand i Jylland, før de rykkede teltpælene op og flyttede til Hovedstaden. Men kvaliteten og håndværket er det samme, og det sikrer dig en unik gastronomisk oplevelse fra øverste hylde – for smag tager nemlig tid at udvikle. 

Glæd dig til en menu, hvor råvarer, smag, håndelag og de hjemmelavede dyder vægter højest. Her kan du f.eks. sætte tænderne i en salt, blød gravad laks fra Færøerne i restauranten, økologisk rød carpaccio af dansk okse med trøffelmayo og en lagret parmesan, en udsøgt rosa kalvesteg tilberedt med moderne metoder, europæiske gourmetoste - og selvfølgelig en klassisk blød, sprød, sød crème brûlée.

Råvarerne vægter højest

Hos ONE TEN ved de, at god mad skabes ud fra gode, ærlige råvarer og ikke mindst dedikation og håndværk. Derfor bager de deres eget økologiske brød hver eneste dag. Fonden til deres velsmagende, intense og velsagtens berømte saucer er lavet helt fra bunden. Og så køber de mange af deres råvarer lokalt, friskt, af høj kvalitet - og ikke mindst med et stort fokus på økologi. 

Derfor kommer oksekødet i din carpaccio fra glade køer, kalvestegen er af dansk kvie - gourmetostene er håndplukket fra danske importører. Resultatet er en gennemført fransk menu med nordiske råvarer, som du ikke finder andre steder i byen.

Et jubilæum der er værd at fejre

Når man har drevet nogle af landets mest autentiske, ærlige og ikke mindst hyggelige franske restauranter i mere end 10 år, er det værd at fejre. Derfor præsenterer ONE TEN Providence denne specielt sammensatte jubilæumsmenu i samarbejde med Spis i Byen. 

Glæd dig til en kulinarisk oplevelse af de store i Indre By hos ONE TEN. 

7

Indløsning

  • Du kan bruge dit værdibevis: Tirsdag-torsdag: kl. 17-22 / Fredag-lørdag: kl. 17-24.

  • Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 30. juni 2024

  • Tilbuddet gælder for selskaber op til 8 personer. Ved større selskaber, bedes I kontakte ONE TEN inden køb. 

Gæsternes anmeldelser

Siden de slog dørene op i sommeren 2023, har ONE TEN Providence fået masser af 5-stjernede anmeldelser fra deres glade gæster. Se blot et udpluk herunder:

"Alt i alt en aften, der fortjener 6 stjerner ud af fem. En dejlig gastronomisk oplevelse venter på One Ten Providence. Betjeningen er bemærkelsesværdigt dygtig og kompetent, uden at være påtrængende. Maden præsenteres med en elegant historisk baggrund, uden overfladisk pynt.
Retter som den lækre gravid laks og delikate carpaccio var en himmelsk begyndelse, mens hovedretten af ungkvie med demi glace sauce var en sand fornøjelse for smagsløgene. Desserten var chokolade med chokolade med chokolade. Vinene, nøje udvalgt til at komplimentere retterne, tilføjede en ekstra dimension til oplevelsen." - Ole, Trustpilot

"En ny restaurant skulle lige prøves, og sikke et hit det var! Der bliver brugt tid på at tale med hver enkelt bord, og alle retter og vine forklares grundigt. Det kan varmt anbefales at besøge ONE TEN PROVIDENCE i København." - Nadja, Google

"Fuldstændig sublimt sted, som er et af de absolut bedste og mest hyggelige steder i København. Servicen er nærværende, unik, professionel og alle 7 ved bordet fik en VIP oplevelse. Jeg har været på mange fine restauranter, men One Ten er absolut i topklasse - selv i konkurrence med de bedste. Vores tjener, Tino, var så venlig, hyggelig, dygtig, smilende og imødekommende." - Thomas, Google

Psst! Restauranten ligger blandt de 20 bedste restauranter i København hos Restaurant Guru.

Indlæser kort...
One Ten
Sankt Peders Stræde 27 st. 1453 København K