4-retters italiensk gastronomi og vinmenu hos Como

Sommelier-udvalgte vine og en hjemmelavet bid af Italien - i Kbh K eller Frederiksberg
 4,2 stjerner
  2000 Frederiksberg m.fl.
Como er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI 1091 DKK | DU SPARER 55%
Tilpas din bestilling

4-retters italiensk gastronomi og vinmenu hos Como

495,-
108 har købt

PRIS I ALT: 495,00 DKK
PRIS I ALT: 495,00 DKK
Como er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
495,-
108 har købt
Como er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
COMO

Glæd dig til:

4-retters menu og vin hos Como - Frederiksberg eller Indre By

  • 1. servering: Antipasto misto - Limoncello spritz
  • 2. servering: Arancini eller blomkål - Babich Sauvignon Blanc, New Zealand – Marlborough
  • 3. servering: Filetto de manzo - Stegt oksemørbrad - gulerodspuré - timian - gulerødder - svampe - trøffelsauce eller pasta med Hummer - tomat - bisque - basilikum - Rocca delle Macie, Mandus Primitivo di Mandura
  • Dessert: Tiramisu eller ost - Fabiano Recioto Della Valpolicella Classico DOCG
  • Avec: Grappa m. espresso eller espresso m. sambuca 

I flere år har de serveret en bid af Italien på smukke Frederiksberg. Og det har de gjort så godt, at Restaurant Como har åbnet endnu en restaurant i Indre By. Så snart du træder ind ad dørene, bliver du mødt af stemningen fra et moderne, italiensk trattoria. Her går hjemmelavet italiensk mad med ærlige kvalitetsråvarer hånd i hånd med mørkt træ, hvide duge og nærværende og behagelig service. Og nu er vi på Spis i Byen stolte af at kunne præsentere et specielt samarbejde med en række eksklusive middage med tilhørende vinmenu. Hver onsdag indtil oktober kan du nemlig opleve Comos egen sommelier fortælle om specielt udvalgte vine, der går fantastisk i spænd med de særligt udvalgte retter. Du får hele 5 glas. 

Hos Como får du italiensk, når det er bedst. Glæd dig til en 4-retters menu med antipasto misto, valgfri forret en secondo med rosastegt oksemørbrad eller pasta med en hel halv hummer og selvfølgelig dolce. Er du til et udvalg af forskellige italienske specialiteter? Sprøde, lækre risottokugler med trøffelcreme eller lækker blomkål? Efter din møre kalvemørbrad eller hummerpasta får du den nok mest kendte italienske dessert: tiramisu. Med masser af kaffe, mascarpone og lady fingers. (Og der er selvfølgelig også ost til dem, der er mere til det salte end det søde. Hos Como er der tænkt over helhedsoplevelsen).

Ægte italiensk - fra bunden

Hvis man ikke var klar over, at man var på en italiensk restaurant, bliver det tydeligt, når du åbner menukortet på Como. Her er der nemlig tænkt over tingene, så du kan tage en rejse gennem verdens bedste køkken - og møde et bredt udvalg af kvalitetsråvarer på din vej. 

Og vinen? Her har Como allieret sig med en sommelier, så du er sikker på at smage de lækreste druer i et bredt sortiment. Hos Como er det nemlig vigtigt, der er noget for enhver smag - og prisklasse.

... og en masse frisk trøffel!

Hos Como er der ikke så mange dikkedarer. Som i det klassiske italienske køkken er der fokus på at lade råvarerne tale for sig selv. Det er de enkle smage og gode teknikker, der hersker. Her følger køkkenet de klassiske forskrifter, og tilbehør og årstidsretter varierer efter sæsonerne. 

... Nåhja, og så er de vilde med frisk trøffel! Glæd dig til en aften i ægte italiensk ånd, og nyd et måltid, du sent vil glemme. 

2

Indløsning

  • Du kan benytte dit værdibevis hver onsdag frem t.o.m. 9. oktober 2024.

  • OBS. Kan først benyttes fra d. 20/5 2024

  • Middagene starter kl. 18. 

  • Onsdage i ulige uger kan værdibeviset benyttes på Como Frederiksberg

  • Onsdage i lige uger kan værdibeviset benyttes på Como København

Gæsternes anmeldelser

Como er hæderkronet blandt sine glade gæster. Se fx et udpluk af anmeldelserne her: 


"Skøn afslappet stemning med mad i særklasse. -især deres antipasti med hhv bagt blomkål og burrata med fersken fortjener store roser!" - Ditte, Google

"Fantastisk spisested. Vi var et større selskab ude og spise på Como. Alle retterne spillede bare, de var så smagsfulde og flot anrettet. Vinen og drinksene var gode. Betjeningen var opmærksom og servicemindet. TAK for en skøn aften." - Mette, Google

"Kan ikke sætte en finger på noget som ikke bare var godt. Maden, diverse drikkevarer, betjeningen det hele var i top.. Kom til at spise alt for meget pga det smagte så fantastisk." - Kim, Facebook

Indlæser kort...
Como
Godthåbsvej 30 st. 2000 Frederiksberg
Como
Kompagnistræde 4 1208 København K