Tilbuddet er udløbet

8 serveringer hos UMA

Besøg den japanske fusionsrestaurant i hjertet af KBH
 4,4
  1364 København K
Uma er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 489 KR. / SPAR 41 %
Tilpas din bestilling

8 serveringer hos UMA

289,-
302 har købt
8 serveringer hos restaurant UMA
0
Tilkøb: Vinmenu
0

PRIS I ALT: 289,00 DKK
PRIS I ALT: 289,00 DKK
Uma er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
289,-
302 har købt
Uma er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
UMA

Dine 8 serveringer kan bl.a. bestå af:

 • Malt, Spicy tun tartar, Ikura
 • Vaffel, Edamame Namelaka, Rygeost
 • Laks, Yuzu, Agurk
 • Chawanmushi, venusmusling, Karl Johan
 • Okonomiyaki, Røget sæsonsfisk, XO sauce
 • Helleflynder, Græskarkerner, Sake Beurre Blanc
 • Porchetta, Vintergrønt, Tonkatsu
 • Panna Cotta, Matcha ganache

Opgrader din hverdag med en helt særlig oplevelse 

Hos Restaurant UMA har de en drøm om at få flere til at opleve, hvor fantastisk det japanske køkken er. Det gør de ved at servere smukke og simple retter, hvor det traditionelle japanske fusioneres med andre spændende køkkener fra hele verden.

Det gør på en og samme tid restauranten autentisk og moderne. Det moderne og simple understøttes af den uformelle bistro-stemning, der hersker i restauranten. Det handler om at hygge sig og nyde den gode samtale og mad med dem, du har kær. Og så er beliggenheden helt i top med lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport og overfor Ørstedparken!

Råvarer og et nordisk twist

På trods af det japanske udgangspunkt skinner det nordiske tydeligt igennem hos Restaurant UMA. I anretning og præsentation af maden er der en tydelig nordisk æstetik, hvor de rene og simple linjer gør hver en servering til en fryd for øjet (og ikke kun for ganen).

Det ses også i deres valg af råvarer, som altid udvælges efter sæson - og helst skal være fra Danmark. De går med andre ord ikke på kompromis med friskheden eller lader sig begrænse af en fastlåst menu. Hos UMA er det råvarerne og sæsonen, der bestemmer, hvad der kommer på tallerkenen.         

Drømmen, der blev virkelighed

Ejeren bag restauranten er David Liang, der bl.a. tidligere har arbejdet på Sticks'N'Sushi og på Restaurant Gion i Japan. David kommer oprindeligt fra Hong Kong. Her er den japanske madkultur meget til stede. Efter en opvækst, hvor han har set sin mor - og selv været med i køkkenet med hende - har det været en drøm at åbne sit eget sted. En drøm, der endelig blev til virkelighed med UMA.

5

Indløsning

 • Hjemmeside: www.uma.dk
 • Åbningstider: Man-lør: 16-22
 • Du kan bruge dit værdibevis t.o.m. d. 28. august 2024. 

Gæsternes anmeldelser

Det siger andre om UMA: 

"Fantastisk veldsmagende lækker mad til en overkommelig pris. Super service af den sødeste tjener. God vejledning." - Pia, Trustpilot

"Mega lækker 8 retters menu, hvor der virkelig bliver kræset om detaljen. Super høflig tjener, som fortalte om maden, hvor man kunne høre, at han vidste hvad han talte om." - Betina, Trustpilot

"Dejlig fusions resturant, vi spiste 8 serveringer tasting menu, som var rigtig god og meget spændende, kan klart anbefales hvis man vil prøve en dejlig japansk restaurant." - Palle, Google

 

Indlæser kort...
Uma
Nørre Farimagsgade 13, kl. 1364 København K