Tilbuddet er udløbet

3-retters nordisk gastronomi hos BARK

En gastronomisk hyldest til naturen - oplev den arkitekttekttegnede atrium-restaurant
 4,1
  2300 København S
Restaurant Bark er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 385 KR. / SPAR 48 %
Tilpas din bestilling

3-retters nordisk gastronomi hos BARK

199,-
117 har købt

PRIS I ALT: 199,00 DKK
PRIS I ALT: 199,00 DKK
Restaurant Bark er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
199,-
117 har købt
Restaurant Bark er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
RESTAURANT BARK

Glæd dig til:

3-retters menu hos restaurant BARK

  • Forret: grillet grønt i sæson m. pisket hollandaise & vilde urter

  • Hovedret: Grillet kyllingelår med en salat med tomat og mozzarella, hertil urteemulsion og basilikum

  • Dessert: Hvid chokolademousse med friske jordbær og mynte

Naturen omkring dig og på tallerkenen

Naturen omkring dig og på tallerkenen – det er essensen af Restaurant BARK i Ørestaden. Beliggende lige op ad den naturskønne Amager Fælled byder BARK på en oplevelse, hvor mad og natur smelter sammen i perfekt harmoni. I den smukke atriumgård vælter lyset ind, og du er omgivet af mere end 3000 planter, hvilket skaber en følelse af at spise midt i naturen. Maden tilberedes over åben ild, og råvarerne er så lokale og bæredygtige som muligt.

I et specielt samarbejde med Spis i Byen kan du nu samle hele familien til en 3-retters menu fra øverste hylde. Forretten byder på grillet grønt, der er nøje udvalgt efter årstidens udbud, ledsaget af en luftig, pisket hollandaise og friske, vilde urter, der tilføjer en sprød og aromatisk dimension. Hovedretten består af saftigt grillet kyllingelår, serveret med en frisk og farverig salat af solmodne tomater og cremet mozzarella, komplimenteret af en urteemulsion med noter af basilikum, der binder retten sammen på smukkeste vis. Til dessert kan du forkæle dig selv med en silkeblød hvid chokolademousse, der harmonerer perfekt med de friske, sødmefulde jordbær og et strejf af mynte, som giver en forfriskende afslutning på måltidet.

Et grønt åndehul designet af Muuto

Restaurant BARK er designet af arkitekterne fra det danske brand Muuto, og det mærkes i hver eneste detalje. Når du træder ind i atriumgården på Crowne Plaza Copenhagen Towers, bliver du mødt af et imponerende syn af grønne planter, der skaber en afslappet og hyggelig atmosfære. Her kan du nyde gedigen mad og gode cocktails i et miljø, der inviterer til afslapning og gode samtaler.

Ærlige smagsoplevelser skabt med kærlighed

BARK er en hyldest til naturen og de store smagsoplevelser, den giver os. Her laves maden uden svinkeærinder af gode, bæredygtige råvarer, og tilberedningen over åben ild giver retterne en ekstra dimension med en smag og aroma, der henleder tankerne på bålmad, Norden og sommer. Hos BARK er hver servering en ærlig og nærværende oplevelse, og ambitionen er, at du skal få lyst til at komme igen og igen. Selvom BARK er dybt forankret i den danske natur, er der også en tydelig inspiration fra den amerikanske dinertradition. Det betyder dog ikke, at BARK er en diner – tværtimod. Her er det danske råvarer og nordiske teknikker, der sætter standarden, og resultatet er en unik fusion, der skal opleves.

4

Indløsning

  • Du kan benytte dit værdibevis: Mandag – Søndag 17 – 24, indtil d. 25/8 2024

  • Åbningstider: Mandag-Lørdag kl.17.00-24.00 / Søndag kl. 17.00-22.00. Køkkenet lukker kl. 21.45

Gæsternes anmeldelser

Restaurant BARK har hele 4,1 stjerner på Google. Se et udvalg af de gode anmeldelser her:

"Fik dagens menu forret, hovedret og ost.... det hele smagte godt og var lækkert. Restauranten er indrettet i stort lokale med højt til loftet, der giver en fornemmelse af at sidde i en eksotisk have. Bedste anbefalinger herfra." - Lars, Google

"BARK er meget fint sted at spise med en god betjening. Stedet er unikt med de store træer i forhallen. Det bæredygtige hotel og sociale ansvar er et godt image." - Bernadette, Google

"Dejlig morgenbuffet, stort udvalg af pålæg koldt som varmt." - Jim, Google

Indlæser kort...
Ørestads Boulevard 114, 2300 København S