Slutter om 1 dag

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille

Nordisk gastronomi og en 5-stjernet anmeldelse i Berlingske - nyrenoverede lokaler
 4
  1620 København V
Restaurant Meille er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 385 KR. / SPAR 42 %
Tilpas din bestilling

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille

225,-
361 har købt

PRIS I ALT: 225,00 DKK
PRIS I ALT: 225,00 DKK
Restaurant Meille er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
225,-
361 har købt
Restaurant Meille er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
RESTAURANT MEILLE

Du kan vælge imellem kød, fisk eller vegetar. Menuen skifter med sæsonen, inkluderer også brød og smør og består lige nu af:

  • Hvide asparges – ramsløgolie – beurre blanc

  • Perlebyggrød – skovsvampe – æg

  • Kalvespidsbryst – nye løg – knoldselleri

  • Rarbarber – jordbær – estragon

Restaurant Meille på Vesterbrogade ejes af den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson. Med to andre anmelderroste restauranter i byen og en baggrund i køkkenet på bl.a. Noma, Geranium og Falsled Kro må han siges at kunne sit kram.

Som noget helt ekstraordinært får du nu mulighed for at besøge Restaurant Meille, der serverer nordisk gourmet med fokus på personlighed, fermentering og lokale råvarer.

Erfarne hænder i køkkenet

Bag gryder og pander står gourmetkokken Mads Rye Magnusson selv - og han står for menukortets personlige islæt. Tilgangen er udfordrende og legende, hvilket bl.a. kommer til udtryk i de hjemme-fermenterede grøntsager. Køkkenet er moderne, men komplet uaffekteret med smagsstærke retter kogt ind til et nordisk, personligt udtryk og følelsen af sand kærlighed på en tallerken uden så mange dikkedarer. Den gode smag er i fokus, og det er i særdeleshed vigtigt, at hver en gæst går fra borde en stor smagsoplevelse rigere.

Intet går til spilde, når smagen er i fokus

Men restauranten adskiller sig ikke kun på de prægtige smagsbomber, der lander på din tallerken. Hos Meille går man nemlig også ind for en ’zero waste’-politik, som slet og ret går ud på, at intet må gå til spilde – alt kan nemlig bruges, og hvis køkkenchefen kan udfordre sig selv og samtidig sikre smagsoplevelser ud over det sædvanlige, ja så er det ultimative mål nået.

Et besøg på Restaurant Meille vil altså garantere dig en gourmet-smagsoplevelse, som hverken går på kompromis med kvalitet, personlighed eller samvittighed.

5

Indløsning

  • Åbningstider: Ons-søn: 17-24

  • Køkkenet lukker kl. 22:30

  • Du kan benytte dit værdibevis helt indtil d. 31/10 2024

Gæsternes anmeldelser

Gæsterne har skænket roser til Meille i årevis. Se herunder:

"Rigtig lækker mad. Hyggelig og intim restaurant. Smilende tjenere som havde travlt. Fuld restaurant." - Pia, Trustpilot

"Jeg må lig sige at vi fik en virkelig herlig 4 retters menu, med friske råvarer serveret delikat og læhhert alle 4 med udsøgte smag.
Hertil kom en virkelig prof og sød tjener, der havde fanget at jeg havde reserveret bord, mred en tilføjelse at jeg var gluten allergier, fra første færd var hun opmærksom og meget hurtigt kom der lunt glutenfrit brød til mig, jeg kan på det varmeste anbefale et besøg på Restaurant Meille, og sige glem de dårlige anmeldelser, her var der ful valuta på smagene og kvalitet at råvarer, kommer gerne igen" - Inge, Trustpilot

""Helt klart et besøg værd. Meget positivt at man kan smage alle detaljerne i maden. Det er tydeligt at alt er lavet helt fra bunden med stor interesse for alt det gode frem fra råvarerne. God betjening." - Niels, Google

Indlæser kort...
Restaurant Meille
Vesterbrogade 38, 1620 København V