2 sommerretter på Strandmøllekroen i Klampenborg

Smagfuld gastronomi, 200 års historie og udsigt over Øresund
 4,2
  2930 Klampenborg
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 429,- / SPAR 49 %
Tilpas din bestilling

2 sommerretter på Strandmøllekroen i Klampenborg

220,-
92 har købt

PRIS I ALT: 220,00 DKK
PRIS I ALT: 220,00 DKK
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
220,-
92 har købt
Strandmøllekroen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
STRANDMØLLEKROEN

Glæd dig til: 

  • Rimmet laks med ærtecreme og salsa verde

  • Bøf Bearnaise af Sashi-kvæg med sæson grønt og fritter

I mere end 200 år har Strandmøllekroen serveret udsøgt gastronomi til danskerne. Og så ligger den fuldstændig fantastisk - i vandkanten mellem Dyrehavens grønne blade og fuglefløjt og strandkanten med Ørersunds brusende blå. Og nu kan du spare næsten 50 % på sommerens lækreste menu. 

Du får en klassisk menu - med laks og bøf bearnaise - men eleveret med moderne tilsmagninger og suveræne sommerråvarer som danske ærter, sæsongrønt og ikke mindst det luksuriøse, marmorerede sashi-kvæg.

Unik bygning - meget mere end mursten

Strandmøllekroen byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år.

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper, hvor dansk design lyser op - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Udsigt, historie og gastronomi

Det mest ekstraordinære ved Strandmøllekroen er ikke engang deres uforlignelige udsigt eller de historiske, stemningsfyldte lokaler. Nej, det er maden. Og nu kan du sætte dig til bords i godt selskab og nyde en lækker family style menu, hvor I først får serveret kokkens udvalg af delevenlige forretter, efterfulgt af en hovedret, hvor I selv vælger fra kortet. Menuen er baseret på årstidens råvarer og skifter derfor efter sæsonen. Uanset set sæson kan du glæde dig til nordiske tilsmagninger, fantastiske anretninger og gode råvarer.

Minutiøst kokkearbejde

Hos Strandmøllekroen er du sikker på, at der er kælet for både råvarer, smag og smuk anretning. Kvaliteten af maden lever altid op til restaurantens høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde. 

4

Indløsning

  • Du kan KUN bruge dit værdibevis: Tirs-tors: seating kl. 17:30 / Lør: seating kl. 17:30.

  • Dit værdibevis kan benyttes t.o.m. d. 31/7 2024.

Gæsternes anmeldelser

Læs hvad Strandmøllekroens begejstrede gæster siger om stedet: 

"Jeg prøvede i dag Strandmøllekroen for første gang og det bliver absolut ikke sidste gang. Utroligt hyggelige rammer og jeg kan sagtens forestille mig kroen en sommeraften med den fantastiske udsigt.
Maden var utrolig lækker og kødet noget af det møreste jeg nogen sinde har fået. Kvaliteten på maden var i top og det kunne smages." - Charlotte, Trustpilot

"Jeg havde en hel fantastisk god oplevelse i går, maden var i den grad fantastisk, super lækker og helt klart et sted jeg kommer tilbage til, det samme gør mine gæster, det var eminent, kan på det varmeste anbefales." - Yvonne, Trustpilot 

"Fantastisk oplevelse! Maden var top og service ligeså. Forretten var frisk, smuk og yderst lækker, mens hovedretten var en vild eksplosion af smag i munden. Så lækkert!
Desuden kan rabarbersaften klart anbefales!
Skøn aften med udsigt i første række til sundet - kan klart anbefales" - Asta, Trustpilot

 

Indlæser kort...
Strandmøllekroen
Strandvejen 808 2930 Klampenborg