Slutter om 9 dage

5-retters indisk hos Bharat på Frederiksberg

Smag autentisk, hjemmelavet indisk menu fra topanmeldt restaurant
 4,8
  2000 Frederiksberg
Bharat Restaurant er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

5-retters indisk hos Bharat på Frederiksberg

Fra 249,-
133 har købt

PRIS I ALT: 249,00 DKK
PRIS I ALT: 249,00 DKK
Bharat Restaurant er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Fra 249,-
133 har købt  | 1867 tilbage
Bharat Restaurant er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
BHARAT RESTAURANT
  • Forret: Papadum med sauce og Punjab Tangri Kebab

  • Hovedret: Butter Chicken, Lamb Madras eller Lamb Tikka Masala serveret med Garlic naan og ris

  • Dessert: Is eller Gulab Janum

Topanmeldt indisk for alle

I hjertet af Frederiksberg finder du en lille oase af indisk gastronomi. Bharat byder dig velkommen til en kulinarisk perle, hvor du kan nyde en fantastisk menu - med smage og opskrifter, der er blevet overleveret gennem generationer. Det er ægte autentisk indisk, det er hjemmelavet, og det smager fantastisk godt - og så har de hele 4,7 stjerner på Google - og 5 ud af 5 stjerner på Tripadvisor.

Glæd dig til en menu med hele 5 udsøgte retter. Vi starter med sprøde papadums serveret med en lækker sauce og Punjab Tangri Kebab, som vil vække dine smagsløg til live. Hovedretten byder på klassikeren Butter Chicken, eller du kan vælge mellem to delikate lammeretter: Lamb Madras eller Lamb Tikka Masala. Disse serveres med friskbagt garlic naan og velduftende ris. Som en sød afslutning på måltidet kan du vælge mellem en forfriskende is eller den traditionelle gulab janum.

Indisk street food på et nyt niveau

Selvom Bharat tager udgangspunkt i de populære indiske street food-traditioner, løftes gastronomien til nye højder. Hver ret er tilberedt med stor omhu og kærlighed til de indiske madtraditioner. Hjemmelavet fra bunden og tilsmagt med de fineste krydderier vil disse retter tage dine smagsløg på en rejse gennem Indiens rige kulinariske landskab.

En kulinarisk rejse du vil huske

Hos Bharat handler det om mere end bare at spise. Det handler om at komme hinanden ved, dele oplevelser og nyde god mad i godt selskab. Alle retter er skabt til at dele, så du kan få den fulde oplevelse af indisk kultur og gæstfrihed. Tag din familie eller venner med, og oplev et måltid, som vil skabe minder og glæde ved bordet.

Denne oplevelse er ikke kun et måltid - det er en rejse gennem smag, kultur og tradition. Med kampagneprisen får du hele denne oplevelse til en fantastisk pris, som gør det muligt at nyde luksus til hverdagspris. Skynd dig at sikre dine værdibeviser, og lad Bharat byde dig velkommen til en verden af smagsoplevelser, du sent vil glemme.

5

Indløsning

  • Åbningstider: søn-tors 16-22, fre-lør: 16-23

  • Du kan benytte dit værdibevis helt indtil d. 8/10 2024

Gæsternes anmeldelser

"Maden den var rigtig god har aldrig prøvet noget så godt før. Der var rigtig godt personale men det tog lidt tid for at maden kom men det var ventetiden værd" - Otto, Google

"Maden var virkelig velsmagende, fint krydret og betjeningen yderst venlig. En meget hyggelig restaurant i den nordlige del af Frederiksberg. Kan anbefales!" - Frank, Google

"Fantastisk sted. Kan klart anbefale det til alle der ønsker en rigtig indisk oplevelse" - S B, Google

Indlæser kort...
Godthåbsvej 12 st th, 2000 Frederiksberg