199DKK
FØRPRIS 1.447 DKK
Spar 86 %
Udløbet
135 har købt
MySecurityCenter er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få den unikke MYSecure USB-nøgle (16GB), der er password beskyttet, og som krypterer alle data, så ingen andre end du kan få tilgang til dine data

En sikker vinder

 

Journalist: Durita Dybczak

 

De fleste af os har vores vigtige dokumenter liggende på computeren. Billeder bliver ikke længere klistret i fotoalbums, men kører som slideshows på skærmen. Vi vil gerne beskytte vores vigtigste ejendele, og derfor har MYSecurityCenter udviklet lige det, du har brug for, når det gælder PC og internetsikkerhed.

 

Med dagens tilbud får du: 

• MYSecure USB 16 GB – vælg mellem: USB key i sølv, USB key i pink, USB Creditcard i sølv, USB Creditcard i pink.

• Fuld version af MYAntivirus.

• 12 måneders VIP PC og internet service & support fra MYPCSupport.

 

Nu kan du tage hele 16 GB-ting og sager med dig i lommen i en ganske lækker indpakning og vide, at det er en velbeskyttet hemmelighed. Samtidig kan du holde din PC fri for skadelige virusser med et program, der har vundet priser for beskyttelse, brugervenlighed og service. Og med 12 måneders VIP supportservice får du omgående svargaranti og ubegrænset telefonsupport samt "fjernovertagelse", hvor MYSecurityCenter overtager din PC og løser eventuelle problemer, du måtte have. 

 

Så skulle du og din computer vist være dækket godt ind! Du får herlighederne leveret lige til døren.



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Køber du via Downtown-app'en har skal du hurtigst muligt sende adresse og valg til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt dit produkt.
  • Hjemmeside: www.mysecuritycenter.com

 

Betingelser

Se mere
  • Vælg mellem varianterne: USB key i sølv, USB key i pink, USB Creditcard i sølv, USB Creditcard i pink. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering mv. rettes til MYSecurityCenter på mail: support@mysecuritycenter.com, eller tlf.: +44 203 384 2368. Din leveringsadresse indtastes under købet på Downtown. Du vælger også selv farve/type i Dropdown-menuen under købet. Produktet afsendes inden for 15 dage efter køb, og levering er inkluderet i prisen.

Aftalepart

Se mere
MySecurityCenter
CVR: 0
Adresse
Ægirsgade 41, 5 sal,
2200

199DKK
FØRPRIS 1.447 DKK
Spar 86 %
Udløbet
135 har købt
MySecurityCenter er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person