De bedste brunch tilbud

Alt du skal vide om brunch og hvor finder du de bedste brunch tilbud

Brunch fra Kaffe stuen. Med pølser, ost, jordbære, vandmelon, scrambled eegs, syltetøj, avocado og meget mere Brunch fra cafe noah

Leder du efter et godt tilbud på brunch?

Brunch-elskere ved godt at hos Daily's kan man finde de bedste brunch deals!
Så velkommen, du har fundet det helt rigtige sted. 

Find brunch tilbud på Downtown.dk og Spisibyen.dk - og spar op til 60% Hvad indeholder en helt almindelig brunch?

  • Brød: Rundstykker, franskbrød/grovbrød, rundstykker eller croissanter
  • Smør, syltetøj, honey eller/og Nutella
  • Oste: Skæreost, flødeost og 1-2 specialoste
  • Kødpålæg: Skinke, salami eller rullepølse
  • Bacon, pølser og æg (scrambled eggs, spejlæg eller kogte æg)
  • Røget laks med rygeostcreme eller asparges
  • Frisk frugt og yoghurt
  • Wienerbrød eller andre små kager
  • En lille salat eller udskårne grøntsager


 

Historien bag måltiden

Ordet Brunch kan spores tilbage til England, hvor udtrykket blev opfundet i Storbritannien i 1895 for at beskrive et søndagsmåltid for "Saturday-night carousers" i artikel "Brunch: A Plea" i Hunter's Weekly. Et brunch er et stort måltid og spises ofte i weekenden.

Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Men for ord og opfindelse stammer fra engelsk, er den sammentrækning af ordene breakfast (morgenmad) og lunch (frokost), som er mest brugt. På dansk ses undertiden også mokost, dannet af morgenmad og frokost.

Selv om ordene giver et hint om, hvilket tidspunkt på dagen, man spiser brunch, serverer de fleste caféer gerne brunch til langt ud på eftermiddagen.

 

to spejlæg fra et brunch hos one four eight pølser fra Cafe Nöahs brunch

 

Brunch på tilbud


Lækker brunch i byen

Er du typen, der bruger dine weekender på at lede efter byens bedste og billigste brunch? Og som weekend efter weekend leder efter den nyeste café, bedste latté og billigste brunch buffet? Så hold øje med vores hjemmesider Downtown.dk og Spisibyen.dk. Vi finder nemlig altid de bedste brunch-setder i byen, og vi elsker at lede efter brunch tilbud på caféer og cateringfirmaer, som kan servere dig lækker brunch til billige penge.

Brunch er nærmest blevet synonymt med weekendhygge i Danmark. Det kan være utrolig afslappende og uproblematisk, og brunch giver dig mulighed for at tilbringe mere tid med dine gæster og sidde lidt længere tid ved bordet. Idéen med at sove liiiiidt længere, og mødes over nogle lækkerier med dem, man holder allermest af, kan trække smilebåndene nordpå på enhver.

Ordet brunch er en sammentrækning af de engelske ord breakfast (morgenmad) og lunch (frokost). Brunch spises typisk op på formiddagen og i weekenden, hvor en kombination af morgenmad og frokost danner grundlag for måltidet. Da brunch er en blanding af morgenmad og frokost, tilberedes de bedste dele af hvert måltid. Brunch består eksempelvis af røræg, bacon, tærter, brød, ost, pålæg, smoothies, pandekager og meget mere – det er kun fantasien der sætter grænser. Kombinationen af røræg, pandekager, yoghurt, pålæg, groft brød, frugt og ikke mindst kage virker derfor helt naturlig.

Bertels kager Brunch fra Bertels kager

 

Byens bedste brunch til de bedste priser

Om du er i Jylland eller i København, skal du altid have mulighed for at få stillet din brunch sult. Dét skal du selvfølgelig have glæde af, når du gør brug af de gode tilbud på Downtown og Spis i Byen. Vi gør vores bedste for at indhente gode tilbud på brunch og gode besparelser på en lang række af de bedste brunchsteder og cateringfirmaer i København og omegn, Aarhus, Odense og Aalborg.

Overrask en du holder af med et lækkert brunch tilbud og en god kop kaffe til. Lyder det fristende? Så hold øje med vores gode tilbud på brunch, og spar penge på lækre madoplevelser!  

Grosen og Falkenbergs Theo Ewalds Organic Boho Alexander bistro
One four eight Mercante Hotel skt. Annæ Café Noah Art escape studios