Året rundt kan du nyde spa København

Gode og billige spa i københavn

Spa by Dimitrovas  Spa by Dimitrovas 

Velvære, afslapning og forkælelse i dit budget - Spa København

Spa - salus per aqua - som betyder helse gennem vand på latinsk. Derfor vand og jacuzzien spiller en så vigtig rolle på spaen.

Spa er en holistisk behandling, der skal gavne dit mentale helbred, give dig afslapning og derigennem velvære i både krop og sjæl.

 

Kunne du tænke dig en tur i spa i København? På Downtown.dk har vi altid gode priser på ture i spa og anden forkælelse.

Spar nu op til 60% på spa i København på Downtown


Fordele ved en spaoplevelse:

  • Bedresøvn
  • Bliv glædere
  • Mulig reducering af hovedpiner og muskelsmerter
  • Hjælper med afstresse

Psst: der er ikke garanti for, at du kommer til at for en forbedring på alle disse punkter. Men din krop og sjæl kommer sikkert til at nyde det.


 

Spa forkælelse for alle

For flere tusinde år siden hyggede romerne sig med luksuriøse bade, og på den anden side af havet satte den egyptiske dronning Kleopatra trenden på beauty-området. Historiebøgerne omtaler flittigt hendes trang til at lade sig nedsynke i et hvidt mælkebad, og nu kan du og din udkårne gå i den egyptiske dronnings forskønnende fodspor, bare i København, med den ultimative forkælelse – spa.

Hovedformålet ved spa er at opnå fysisk og psykisk velvære via pleje af krop og sjæl. Trænger du til et velfortjent pusterum fra hverdagen, hvor du får lov at slappe helt af og nyde den ultimative forkælelse med pleje af kroppen i smukke omgivelser, er spa, den helt rette løsning.

Her på Downtown finder du altid aktuelle tilbud og kampagner på blandt andet spa ture, wellness og skønhedsbehandlinger. På den måde kan du opleve Københavns luksuriøse spa eventyr til en stærkt reduceret pris. Lad Downtown forkæle dig med gode tilbud på smukke spa omgivelser og give dig en skøn forkælelse for krop og sjæl. Så trænger du til at koble af alene eller sammen med veninderne eller kæresten, kan du altid klikke ind på Downtown.dk og læse om de mange fantastiske spa tilbud i København.

 

Nimat Float Studio AAR & KBH

Spa og romantiske omgivelser til reduceret pris

Noget af det bedste ved en tur i spa er, at man helt selv kan vælge, om det er en oplevelse, man vil nyde alene eller dele med en, man har kær. Eksempelvis kan I svøbt i bløde badekåber sætte fødderne i et forfriskende kurbad med al mulighed for at nyde tosomheden over et glas læskende juice. På massagebriksen kommer resten af jeres kroppe under kærlig behandling med peeling, masker og en god omgang massage, før I springer i de varme bobler i jacuzzien. Kan du se det for dig? Videre tager spaoasen hurtigt hverdagstankerne med på himmelflugt, og Kleopatras ånd lever lykkeligt videre hos mange af de skønne spa steder i byen. Her har flere hoteller blandt andet omdannet lokaler til luksuriøse spa-oaser med beroligende musik, levende lys, massagebrikse, jacuzzi og champagne. Oasen er det perfekte get away for kærlighedsambassadører og andre, der trives i tosomhed.

Det kan også være, at du trænger til noget luksus-alenetid væk fra job, indkøb og børn med beroligende bade, ansigtsbehandlinger og massager. Hverdagen kan være stressende, så derfor kan det nogle gange være godt at rive et par timer ud af kalenderen og slappe af, nyde livet og ikke tænke på andet end, hvornår man skal have den næste behandling.

Om du ønsker en- eller tosomhed, leverer Downtown gode tilbud på spa og velvære oplevelser i unikke og smukke omgivelser i København. Så kan du forkæle dig selv med et væld af velvære. Slap af med ægte en spaoplevelse, prøv et dampbad eller hvad med en dybdevirkende massage? Inviter en af dine kære med og få en skøn oplevelse sammen. Hold øje med Downtown.dk og vores gode tilbud på spa i København.