Spar op til 60% på Shellac i København på Downtown

Shellac negle i København

Her på Downtown-redaktionen kender vi alt for godt til det. Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, så skal man bare lige... og så er uheldet sket. Dine negle har allerede ridser i lakken, inden du overhovedet når ud ad døren. Men det kan du faktisk undgå med den banebrydende Shellac, som kombinerer det nemme fra neglelak med det holdbare fra gelé. Så kan du vinke farvel til den ordinære og uholdbare neglelak, ridser i lakken, udtværinger samt lang tørretid – og i stedet sige goddag til Shellac!

Kvinder overalt i verden er blevet afhængige af den farverige neglebehandling og med god grund, for lakken holder i op til 2-3 uger. Begejstringen gælder også her på Downtown, hvor vi dagligt arbejder på at indhente fremragende tilbud på skønne neglesaloner og Shellac behandlinger over alt i byen. Vi har personligt udsat lakken for utallige tests, og til trods for hård behandling har der ikke været én eneste ridse at se. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde den innovative lakering på et utal af skønheds- og neglesaloner i København til særpris.

Shellac på hænder og fødder

Shellac er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak - og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Shellac findes i mange forskellige farver fra den klassiske franske manicure til flotte pangfarver og fyldige mørke farver. Shellac neglebehandlingen er ofte inklusiv en klassisk manicure, hvor både negle og neglebånd bliver formet, tilrettet og plejet for at give dig det smukkeste resultat. Og så kan du direkte efter at du har fået lakeret dine negle, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene. Shellac er desuden lugtfri, allergivenlig og yderligere skånsom mod dine negle. Downtown er fan!

Derfor kan du her på Downtown altid finde aktuelle tilbud og kampagner på både små og hyggelige neglesaloner i dit nærområde, til de mere kendte og eksklusive saloner – og altid negleteknikkere med sans for detaljer. På Downtown finder du negleteknikkere, der er blandt de dygtigste i faget. Måske du finder din kommende, faste neglekunstner på et af dine besøg gennem Downtown? Så lad Downtown forkæle dig med gode Shellac tilbud og give dig en skøn forkælelse. Klik ind på Downtown.dk og læs om de mange fantastiske tilbud der findes i København.